Ankara - Kazan'da Parklarda Ücretsiz İnternet Hizmeti - Son Dakika
Güncel

Ankara - Kazan'da Parklarda Ücretsiz İnternet Hizmeti

Ankara - Kazan\'da Parklarda Ücretsiz İnternet Hizmeti

Kazan'da parklarda ücretsiz internet hizmeti Ankara'nın Kazan İlçesi'nde parklarda ücretsiz internet hizmeti verilmeye başlandı.

07.10.2015 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazan'da parklarda ücretsiz internet hizmeti

Ankara'nın Kazan İlçesi'nde parklarda ücretsiz internet hizmeti verilmeye başlandı. Kazan Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Sağlık Parkı'na ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı. Ankara'dan da çok sayıda piknikçinin ziyaret ettiği Belediye Piknik Alanı'nda ise çalışmalar son aşamada. Kullanıcılar, diz üstü veya cep telefonları ile sınırsız internetin keyfini çıkaracak.

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, gençleri, ücretsiz ve sınırsız vifi hizmetiyle buluşturduklarını belirtti. İlcede ilk olarak vatandaşların yoğunlukla kullandığı Sağlık Parkı'nda verilen internet hizmetinden gençler faydalanmaya başladı. Kazan belediyesi ayrıca Ankara'dan da çok sayıda piknikçinin ziyaret ettiği Belediye Piknik Alanı'na da ücretsiz internet erişimi için çalışmalarını yoğunlaştırdı. 100 Mbit'e kadar hızlı internet erişimi sağlayacak hizmetin Kazan'daki diğer parklara da uygulanması bekleniyor.

Parkta gençleri ziyaret eden Başkan Ertürk, ücretsiz internet hizmetinden faydalanan gençlerle sohbet etti, cep telefonu ile ücretsiz internet ağına bağlanacak sosyal medya üzerinden haberi takipçileriyle paylaştı. Başkan Ertürk, bu hizmetin diğer parklara da verileceğini müjdeledi, şunları söyledi:

"Bu sayede parkların ziyaretçi yaş ortalamasını da düşürmüş olduk. Artık gençlerimiz de aileleriyle birlikte parklarda gönül rahatlığıyla vakit geçirebilecekler. Kazan Belediyesi olarak hazırlığını yaptığımız çalışmamızı vakit kaybetmeden hayata geçirmek istedik ve bugün itibariyle içerisinde bulunduğumuz Sağlık Parkı'nda gençlerimize ücretsiz ve sınırsız internet hizmeti sunmuş olduk. Bu uygulamamızı tüm parklara yaymak amacındayız. Ücretsiz internet hizmetinin gençlerimize hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara - Kazan'da Parklarda Ücretsiz İnternet Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement