Ankara Kedileri Pazar Günü Podyuma Çıkıyor - Son Dakika
Yerel

Ankara Kedileri Pazar Günü Podyuma Çıkıyor

Ankara Kedileri Pazar Günü Podyuma Çıkıyor

Uluslararası Pursaklar Kedi Güzellik Festivali’nin son günü olan 4 Eylül’de kediler podyuma çıkarak en güzel olmak için yarışacak.

03.09.2016 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Pursaklar Kedi Güzellik Festivali'nin son günü olan 4 Eylül'de kediler podyuma çıkarak en güzel olmak için yarışacak.

Pursaklar Belediyesi, hem Ankara ile özdeşleşen Ankara Kedisi'nin neslini korumak ve bunu dünyaya tanıtmak hem de hayvan sevgisini teşvik etmek amacıyla beş yıldır Ankara Kedisi Güzellik Yarışması düzenliyor. Bu yıl uluslararası festival haline gelen yarışmanın son gününde kediler podyumda hünerlerin sergileyerek jüriden yüksek not alıp birinci olmaya çalışacak. 4 Eylül'de Abdurrahim Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan yarışmaya Azerbaycan, Rusya, Türkmenistan, Kırgizistan, Ukrayna, Kazakistan, Bulgaristan gibi dokuz ayrı ülkeden katılım olacak. 100'ün üzerinde başvuru yapılan kedi güzellik yarışmasına dereceye giren kedi sahipleri para ile ödüllendirilirken kediler de mama kazanacak. Bir hayli geçişmeli ve renkli geçecek olan Kedi Güzellik Yarışması 4 Eylül Pazar günü saat 13.00'da Abdurrahim Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılacak. Binlerce hayvan sever bu yarışmada bir araya gelerek kedilerin podyumdaki güzelliğine tanıklık edecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara Kedileri Pazar Günü Podyuma Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement