Ankara Merkezli Elazığ'da Fetö Operasyonu: 6 Gözaltı - Son Dakika
Asayiş

Ankara Merkezli Elazığ'da Fetö Operasyonu: 6 Gözaltı

Ankara merkezli Elazığ'da FETÖ operasyonu: 6 gözaltı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının emniyet mahrem yapılanmasına yönelik başlattığı operasyonda aralarında öğretmen ve fizyoterapistin bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alındıELAZIĞ - Elazığ'da Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması...

26.04.2017 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara merkezli Elazığ'da FETÖ operasyonu: 6 gözaltı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının emniyet mahrem yapılanmasına yönelik başlattığı operasyonda aralarında öğretmen ve fizyoterapistin bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alındı

ELAZIĞ - Elazığ'da Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması ile ilgili yapılan operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının ilgili soruşturma dosyasına istinaden Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire başkanlığının koordinesinde FETÖ/PDY emniyet mahrem yapılanmasına yönelik yürütülmekte olan soruşturması kapsamında, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri, il merkezinde eş zamanlı operasyon yaptı. Operasyonda aralarında öğretmen ve fizyoterapistin bulunduğu 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler ifadeleri alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Ankara Merkezli Elazığ\'da Fetö Operasyonu: 6 Gözaltı
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş Ankara Merkezli Elazığ'da Fetö Operasyonu: 6 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement