Ankara'nın En Güçlü Araç ve İş Makinesi Filosu Mamak'ta - Son Dakika
Yerel

Ankara'nın En Güçlü Araç ve İş Makinesi Filosu Mamak'ta

Halka etkin ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla araç filosunu her geçen gün güçlendiren Mamak Belediyesi, Ankara’nın en güçlü araç filosuna sahip belediye.Belediye hizmetlerinin etkin ve verimli gerçekleştirilmesi için araç parkuruna beş yılda 13 milyon 466 bin 404,52 TL’lik yatırım yaptıklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, 5 yılda 16 iş makinesi ve 72 adet araç alarak toplamda 50 iş makinesi ve 189 araçla ilçeye hizmet verdiklerini söyledi.

12.02.2015 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halka etkin ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla araç filosunu her geçen gün güçlendiren Mamak Belediyesi, Ankara'nın en güçlü araç filosuna sahip belediye.

Belediye hizmetlerinin etkin ve verimli gerçekleştirilmesi için araç parkuruna beş yılda 13 milyon 466 bin 404,52 TL'lik yatırım yaptıklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, 5 yılda 16 iş makinesi ve 72 adet araç alarak toplamda 50 iş makinesi ve 189 araçla ilçeye hizmet verdiklerini söyledi. Belediyeciliğin her şeyden evvel araç ve aletlerin teminiyle başladığının altını çizen Akgül, "İş makinesinden kamyona, otobüsten hizmet aracına, minibüsten kamyonete çok güçlü ve geniş araç filosuna sahibiz. İlçemize uzun yıllar hizmet verecek araçlarımız, çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlıyor. Mamak gibi arazi yapısı zor olan bölgede vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunmaktayız, sunmaya da devam edeceğiz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara'nın En Güçlü Araç ve İş Makinesi Filosu Mamak'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement