Ankara Sanayi Odası, İstihdam Seferberliği Toplantılarına Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Ankara Sanayi Odası, İstihdam Seferberliği Toplantılarına Başlıyor

Ankara Sanayi Odası, İstihdam Seferberliği Toplantılarına Başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine "İstihdam Seferberliği" başlatan Ankara Sanayi Odası, İşkur’la birlikte istihdam desteklerinin anlatılacağı toplantılar zincirine pazartesi günü başlıyor.

18.02.2017 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine "İstihdam Seferberliği" başlatan Ankara Sanayi Odası, İşkur'la birlikte istihdam desteklerinin anlatılacağı toplantılar zincirine pazartesi günü başlıyor.

Bir süredir yürürlükte olanlarla birlikte yeni istihdam desteklerinin de işverenlere anlatılacağı toplantıların birincisi 20 Şubat 2017 pazartesi günü Ostim'de gerçekleştirilecek. İkinci toplantı ise 21 Şubat tarihinde ASO 1. OSB'de yapılacak. Daha sonra İvedik OSB, Anadolu OSB ve Kazan'da gerçekleştirilecek toplantılarla istihdamın artırılması konusunda devlet destekleri detaylı olarak anlatılacak. İlk grup toplantıların tamamlanmasının ardından, Akyurt bölgesi, Polatlı OSB ve Şereflikoçhisar'da ikinci grup toplantılar gerçekleştirilecek. Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir ve İşkur Ankara İl Müdürü Ahmet Taşan'ın katılacağı toplantılarda OSB Başkanlarının yanısıra bölgelerde bulunan iş dünyası derneklerinin temsilcileri de hazır bulunacak.

Ankara'da istihdamın artırılması için üyeleriyle birebir görüşmelerini sürdüren ASO, son olarak da oransal ve sayısal olarak en yüksek istihdam artışı gerçekleştiren üyelerini ödüllendirecek. İki kategoride verilecek ödüller, Ocak ve Mart ayı SGK bildirgeleri arasındaki istihdam artışını baz alacak. ASO, birinci kategoride en yüksek istihdam artışını gerçekleştirecek üyelerini ödüllendirecek. İkinci kategoride ise oransal olarak çalışan sayısını en çok artıran ASO üyesi firmalar ödül almaya hak kazanacak. Ödüller, nisan ayı içinde düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara Sanayi Odası, İstihdam Seferberliği Toplantılarına Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement