Ankara Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Ankara Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı

Ankara Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel: "Sporu seviyor ve önemsiyoruz.

19.08.2014 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014-2015 sezonu öncesi Ankara Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı.

Ankara Spor Salonu'nda yapılan toplantıya Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, 6222 sayılı Yasa'nın Ankara'da uygulanmasından sorumlu Cumhuriyet Savcısı Halil Maçkaya ile Emniyet Müdürülüğü ve spor kulüpleri yetkilileri katıldı.

Vali Yüksel, toplantının açılışında yaptığı konuşmada "Sporu seviyor ve önemsiyoruz. Çağdaşlık ölçüsü olarak da kabul ediyoruz" dedi.

Sporun "kazanmak, ne olursa olsun kazanmak" olmadığını beilrten Yüksel, "Spor sadece bir yarış değil, bir başarı projesidir. Paylaşmak, uzlaşmak ve kucaklaşmak istiyoruz. Bunu Ankara'da başarmalıyız" diye konuştu.

Geçen sezonun ardından "mertçe, yiğitçe" bazı soruların sorulması gerektiğini kaydeden Yüksel, toplantının amacının da bu olduğunu ifade etti.

Vali Yüksel'in konuşmasının ardından Spor Güvenliği Şube Müdürü 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ramazan Karaçam, gündeme ilişkin sunum yaptı.

Sunumdan sonra spor kulüpleri yöneticileri yaşadıkları problemleri ve karşılaşmalarda alınmasını istedikleri güvenlik önlemlerini ilettiler.

Yiğiner, ekstra önlem istedi

Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, Vali Yüksel'den kulübün Beştepe'deki tesislerinde güvenlik sıkıntısı yaşadıklarını söyledi.

Özellikle kaybedilen maçların ardından bazı taraftarların tesislere geldiğini dile getiren Yiğiner, Vali Yüksel'den o günlerde futbolcuların güvenliği için önlemlerin sabaha kadar devam etmesini talep etti.

Konuşmaların ardından Vali Yüksel, faydalı olan toplantıda gerekli notları aldıklarını ve ilgili kişilerin, sorunların çözümü için bir an evvel çalışmaya başlayacaklarını kaydetti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankara Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement