Ankara Valisi Alaaddin Yüksel: "Ankara Lojistik Üssü Dünya Projesi" - Son Dakika
Güncel

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel: "Ankara Lojistik Üssü Dünya Projesi"

Vali Yüksel Ankara Lojistik Üssü projesi için "Ankara Lojistik Üssü hem Ankaramız hem de ülkemiz adına göğsümüzü kabartacak bir dünya projesidir" dedi Vali Yüksel Ankara Lojistik Üssü projesi için, "Ankara Lojistik Üssü hem Ankaramız hem de"...

21.06.2012 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Yüksel Ankara Lojistik Üssü projesi için "Ankara Lojistik Üssü hem Ankaramız hem de ülkemiz adına göğsümüzü kabartacak bir dünya projesidir" dedi Vali Yüksel Ankara Lojistik Üssü projesi için, "Ankara Lojistik Üssü hem Ankaramız hem de ülkemiz adına göğsümüzü kabartacak bir dünya projesidir" dedi.

Ostim Ankara Lojistik Üssü Yönetim Kurulu Üssü Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Gündüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yüksel, "Ankara Lojistik Üssü hem Ankaramız hem de ülkemiz adına göğsümüzü kabartacak bir dünya projesidir" dedi. Ankara Lojistik Üssü'nün istihdam açısından büyük bir olanak olduğunu belirten Yüksel şunları söyledi:

"80 firmanın faaliyet gösteriyor olması ve yaklaşık 700 kişinin istihdamının ötesinde projenin tamamlanmasıyla firma sayısının 400'e, çalışan sayısının da 4 bin kişiye ulaşması, 3 bin tır ve kamyon/gün yoğunluğu olması beni çok heyecanlandırıyor. Kapalı alanları, ofisleri, restoranları, barları ve kafeteryaları ile şoförlerin duş, terzi, çamaşır yıkama gibi ihtiyaçlarını da karşılayabilecekleri sosyal alanlar ile Ankara Lojistik Üssü hepimizin gururudur."

-"ANKARA ÜLKENİN EN DOĞUSUNA DA EN BATISINA DA EŞİT UZAKLIKTADIR"-

Lojistik üssü olma bakımından Ankara'nın önemli bir konumda olduğunu söyleyen Vali Yüksel Ankara'nın Anadolu'nun tam ortasında, hemen hemen her yere eşit mesafede yer alan bir şehir olduğunu hatırlatarak, "Ankara ülkenin en doğusuna da en batısına da eşit uzaklıktadır. Zaten Başkent olması konusundaki ölçütlerden biri de bu değil miydi? Yatırımcılar için büyük önem taşıyan maliyet hesabının en önemli kalemi olan nakliye masrafları açısından Ankara çok doğru bir noktada yer almaktadır. Ülkenin dört bir tarafına güvenli bölünmüş yollarla bağlanması, Avrupa'nın en iyi hava limanına sahip olması, ülkemizin demiryolu ağının merkezinde bulunması ve de hızlı tren bağlantıları Ankara Lojistik Üssünü marka yapmak için yeterli nedenlerdir" dedi.

Verilen destekten dolayı memnunluğunu bildiren Ankara Lojistik Üssü Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Gündüz ise Vali Yüksel'e teşekkürlerini iletti. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ankara Valisi Alaaddin Yüksel: 'Ankara Lojistik Üssü Dünya Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement