Ankara'yı Seviyorum" Kampanyası Başladı - Son Dakika
Ekonomi

Ankara'yı Seviyorum" Kampanyası Başladı

Ankara Ticaret Odasınca (ATO), başkentteki esnaf ve tüccarın yaşadığı sıkıntılara dikkat çekmek için "Ankara'yı Seviyorum" sloganıyla düzenlenen alışveriş kampanyasının bugün itibarıyla başladığı bildirildi.

06.05.2016 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Ticaret Odasınca (ATO), başkentteki esnaf ve tüccarın yaşadığı sıkıntılara dikkat çekmek için "Ankara'yı Seviyorum" sloganıyla düzenlenen alışveriş kampanyasının bugün itibarıyla başladığı bildirildi.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamada, Ankara'da son dönemde yaşanan olumsuz olayların ardından sivil toplum örgütleri, AVM'ler ve çarşı mağazaları ile gerçekleştirilen toplantılar yapıldığı ve ATO Meclisinin şehirde ekonominin canlandırılmasında kullanılmak üzere 3,5 milyon lira kaynak ayırdığı belirtildi.

ATO yönetiminin kampanya kararı almasının ardından, Ankara'nın plaka numarası olan 06'dan esinlenilerek 6 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilmek üzere "#AnkarayıSeviyorum" kampanyası hazırlandığı kaydedilen açıklamada, kampanya kapsamında şehrin çeşitli noktalarına afişler asıldığı ifade edildi.

Açıklamada, kampanya döneminde, il sınırları içinde kredi kartı ya da banka kartı ile tek seferde en az 25 lira veya katları tutarında (akaryakıt, vergi, harç, ceza ödemeleri ile sigara ve alkollü ürün alım harcamaları hariç) alışveriş yapan herkesin 43 otomobilden birini kazanmak üzere çekiliş hakkı elde edeceği bildirildi.

ATO Başkanı Salih Bezci, konuyla ilgili değerlendirmesinde, kampanya ile özellikle Ulus, Kızılay, Tunalı gibi cadde mağazalarının bulunduğu bölgelerde alışverişi canlandırmayı hedeflediklerine dikkati çekti.

Ankara'nın ticaret ve sanayi şehri de olduğunun altını çizen Bezci, "ATO olarak esnaf ve tüccarın içinde bulunduğu duruma dikkat çekmek, şehrimizde çarşı pazarın canlanmasını sağlamak amacıyla bir kampanya ile yola çıktık." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Ankara'yı Seviyorum' Kampanyası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement