Ankara'yı Seviyorum" Kampanyasında Son Gün - Son Dakika
Ekonomi

Ankara'yı Seviyorum" Kampanyasında Son Gün

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, ticareti ve sosyal hayatı canlandırmak amacıyla başlatılan "Ankara'yı Seviyorum" kampanyasına büyük ilgi gösterdiğini belirterek, "Kampanyamız amacına ulaştı.

06.06.2016 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, ticareti ve sosyal hayatı canlandırmak amacıyla başlatılan "Ankara'yı Seviyorum" kampanyasına büyük ilgi gösterdiğini belirterek, "Kampanyamız amacına ulaştı. Ankara'nın eski canlı günleri·ne kavuşmasından memnunuz." ifadelerini kullandı.

Bezci, yazılı açıklamasında, 6 Mayıs'ta başlayan "Ankara'yı Seviyorum" alışveriş kampanyasının bugün mesai saati bitiminde sona ereceğini bildirdi.

Ankaralıların ve esnafın kampanyaya büyük ilgi gösterdiğini aktaran Bezci, "Kampanyamız amacına ulaştı. Ankara'nın eski canlı günleri·ne kavuşmasından memnunuz." değerlendirmesinde bulundu.

Bezci, kampanya boyunca Ankara ili sınırları içinde kredi kartı ya da banka kartı ile tek seferde en az 25 lira tutarında alışveriş yapan herkesin ATO'nun hediye edeceği son model otomobillerden birini almak için çekiliş hakkı elde ettiğini hatırlatarak, talihlilerin belirlenmesi için Milli Piyango İdaresi tarafından 13 Temmuz'da çekiliş yapılacağını aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Ankara'yı Seviyorum' Kampanyasında Son Gün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement