"Ankaragücü Düştü Melih Gökçek de Düşecek" - Son Dakika
Güncel

"Ankaragücü Düştü Melih Gökçek de Düşecek"

"Ankaragücü Düştü Melih Gökçek de Düşecek"

Ankaragücü taraftarlarının Twitter'da başlattığı Ankaragücü düştü Melih Gökçek de düşecek sloganı (TT) trend topic oldu.

13.01.2014 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankaragücü taraftarlarının Twitter'da başlattığı Ankaragücü düştü Melih Gökçek de düşecek sloganı (TT) trend topic oldu.

"Ankaragücü'nü yaklaşık 100 milyon TL borçlandırıp kaderine terk eden Ahmet Gökçek ve yönetimi ile "Ankaragücü amatör kümeye düşer' diyerek, Melih Gökçek'e tepki gösteren sarı-lacivertli taraftarlar, Twitter'da adeta gövde gösterisi yaptı.

Dün sabah başlatılan kampanyada Gökçek'in fotoğrafı altına yazdıkları "Olmasaydın düşmezdik" ifadesiyle Ankaragücü taraftarı, #AnkaragücüDüştüMelihGökçekteDüşecek hash tagını trend topic yaptı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel 'Ankaragücü Düştü Melih Gökçek de Düşecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mahmut: değerli ankara gücünün güzel ve sadık taraftarı... Melih GÖKÇEK yıllar dan beri ANKARAGÜCÜMÜZÜ Almak için uğraş verdi. ANKARA GÜCÜNÜN En zayıf anında Cemal AYDINLA El Ele Verip Bu Güzelim Yüz yıllık Çınara Yok Ettiler.. Melih GÖKÇEK Oğluna Sana oyuncak lazımdı al oyna dedi oğlu da şimdiye kadar 30 lu yaşlarda kimseye nasip olmayan bu oyuncağa çok ama çok sevindi... 2 yılda takım güme gitti.. sayın başkan televizyonlarda daha bu başlangıç bu takım 2. lige kadar düşer diye beyenatlar verdi... yazık yazık bizim yüreğimiz yanarken siz bunu diyebildiniz.. şimdi gel ANKARAGÜCÜ taraftarından oy iste.... sevgili ANKARAGÜNÜN Cefakar taraftarları. gelin bizde melih GÖKÇEĞİ ANKARAGÜNÜN BULUNDUĞU LİGE GÖNDERELİMKİ... AYNI ACIYI ODA YAŞASIN.... ANKARAGÜCÜM TEKRAR SÜPER LİGE ÇIKAR AMA MELİH GÖKÇEK ASLA BİR DAHA ÇIKAMASIN... Selam ve sevgilerimle... ankaragücümün değerli taraftarları.... 2 0 Yanıtla

Advertisement