Ankaragücü Kulübünden Yönetiminden Çevik Kuvvete Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Ankaragücü Kulübünden Yönetiminden Çevik Kuvvete Ziyaret

Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul'da Vodafone Arena yakınlarında gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili çevik kuvvete başsağlığı ziyaretinde bulundu.

12.12.2016 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul'da Vodafone Arena yakınlarında gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili çevik kuvvete başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Başkan Mehmet Yiğiner, çevik kuvvet polislerine hitaben yaptığı konuşmada, tüm emniyet teşkilatı ve çevik kuvvete başsağlığı dileyerek, "Polislerimiz, 24 saat bizlerin huzuru ve güveni için çalışıyor. Biz de Ankaragücü Spor Kulübü olarak devletimizin ve polisimizin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Yalnız değilsiniz." dedi.

"Devletimiz, milletimiz ve emniyet güçlerimizle birlikte hareket ederek bu işin üstesinden geleceğiz." diyen Yiğiner, "Yaşanan bu hain saldırıyı kınıyor ve lanetliyoruz. Bu hainliği yapanlar ve destekçileri, hak ettiği cezayı bulacaktır. Devletimizin, milletimizin ve polis teşkilatımızın başı sağolsun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Ankara Çevik Kuvvet Müdürü Uğur Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle konuştu:

"Spor kulüplerimizin desteği bizleri çok duygulandırdı. Gencecik çocuklarımız hayatının baharında bu vatan için şehit oldular. Hepimiz kanımızın son damlasına kadar terörle mücadele etmeye hazırız. 15 Temmuz'da taraftar gruplarınızın ve yönetiminizin verdiği desteği, ayrıca Güneydoğu'daki operasyonlardan sonra gazilerimize verdiğiniz destekleri biliyoruz. Hepsi hafızamızda. Başta siz Ankaragücü başkanı olmak üzere, yönetim kurulu üyeleriniz ve taraftar gruplarınız her zaman yanımızda oldunuz. 15 Temmuz'da canlı yaşadığım için biliyorum, boynunda Ankaragücü atkılarıyla, çocuklar sokaklarda bizlere destek oldu."

Ziyarette, Kuran-ı Kerim okunup dualar edildikten sonra, Mehmet Yiğiner ve yönetim kurulu üyeleri, çevik kuvvet polislerine kırmızı karanfil vererek, tek tek başsağlığı diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankaragücü Kulübünden Yönetiminden Çevik Kuvvete Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement