Ankaragücü'nde "Taraftar Kart" Yeniden Hayat Buluyor - Son Dakika
Spor

Ankaragücü'nde "Taraftar Kart" Yeniden Hayat Buluyor

Ankaragücü\'nde "Taraftar Kart" Yeniden Hayat Buluyor

Başkent ekibi, Finansbank ile taraftar kart anlaşmasını yineledi

10.10.2013 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig takımlarından Ankaragücü, Finansbank ile aralarında yapılan taraftar kart anlaşmasını yineledi.

Beştepe Tesisleri'ndeki imza törenine Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner'in yanı sıra Finansbank Kartlı Ödeme Sistemi Yönetmeni Göktuğ Aytaç ile Finansbank Kartlı Ödeme Sistemi Müdürü Hasan Erdal katıldı.

Yiğiner, taraftar kart uygulamasıyla ilgili olarak AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankaragücü'ne ekstra gelir sağlamak için çalıştıklarını belirterek, "Finansbank ile yaptığımız anlaşma Ankaragücü'ne ciddi bir gelir sağlayacak. Başkentte yaşayanların, taraftar kart alarak takımlarına sahip çıkmasını istiyoruz" dedi.

Kombine bilet satışında olduğu gibi taraftar kart satışlarında da rekor kırmayı hedeflediklerini ifade eden Yiğiner, "Yapılan anlaşmayla Ankaragücü'nün her ay sürdürülebilir bir kazanç sağlayacağız. Ankara, 5-6 milyon nüfusa sahip, potansiyeli olan bir kent. Bu potansiyeli Ankaragücü'ne aktarmamız lazım. Taraftar kartıyla Ankaragücü'ne gönül verenlerin daha da artacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

- Ankaragücü Store cumartesi açılıyor

Başkan Mehmet Yiğiner, uzun zamandır üzerinde çalıştıkları Ankaragücü Store'un cumartesi günü açılışı olduğunu hatırlatarak, tüm taraftarları açılışa davet etti.

Yiğiner, Ankaragücü Store'un taraftarlarda olduğu gibi kendilerinde de büyük bir heyecan yarattığını anlatarak, "Taraftarlarımızı cumartesi günü orada görmek istiyoruz. Çok çeşitli ürünlerimiz o gün satışta olacak, ilerleyen zamanlarda bunların devamı da gelecek" ifadesini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ankaragücü'nde 'Taraftar Kart' Yeniden Hayat Buluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement