Ankaralı Bürokratlar İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Ankaralı Bürokratlar İftarda Buluştu

Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER), iftar düzenledi.

23.06.2016 22:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER), iftar düzenledi.

Ankaralı bürokratları bir araya getirmek, kentin geleceği için yeni projeleri hayata geçirmek ve uygulamak amacıyla kurulan BADER, Ankaralı bürokratları Akyurt ilçesinde düzenlenen iftarda buluşturdu.

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş'ın ev sahipliğinde düzenlenen iftara, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Dilaver Tengilimoğlu, BADER Genel Başkanı İbrahim Taşkesti ve yönetiminin yanı sıra Ankara'nın çeşitli kurum ve kuruluşlarında görev yapan genel müdür, genel müdür yardımcıları, daire başkanları, yargı mensupları ile birçok yönetici katıldı.

İbrahim Taşkesti, iftarda yaptığı konuşmada, "Her şeyden önce bizleri bu gecede yalnız bırakmayan Ankaralı hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Ankaralılar olarak birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç olduğunu söyleyen Akyurt Belediye Başkanı Ayantaş ise iftara katılanlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Taşkesti, Ayantaş'a ev sahipliğinden dolayı hediye takdim etti.

İftar programı, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi konservatuar öğrencilerinin oluşturduğu koro tarafından verilen konserle devam etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankaralı Bürokratlar İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement