Ankaraspor'un Tahkim Kurulu'ndaki Savunması Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Ankaraspor'un Tahkim Kurulu'ndaki Savunması Sona Erdi

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun Turkcell Süper Lig Takımlarından Ankaraspor'un Bir Alt Lige Düşürülmesi ile İlgili Yaptığı Duruşmada, Ankaraspor Kulübü Savunmasını Verdi.

30.09.2009 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun Turkcell Süper Lig takımlarından Ankaraspor'un bir alt lige düşürülmesi ile ilgili yaptığı duruşmada, Ankaraspor Kulübü savunmasını verdi.

Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkez binasında gerçekleştirilen toplantıya, Ankaraspor Kulübü Başkanı Ruhi Kurnaz, avukatı ve Ankaraspor A.Ş. Genel Müdürü Ender Yurtgüven ile katıldı. Federasyon binasına geldikten kısa süre sonra ayrılan Kurnaz, daha sonra yeniden binaya gelerek toplantıya katıldı.

Yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından açıklama yapan Ankaraspor A.Ş. Genel Müdürü Ender Yurtgüven, kanuni haklarını kullanarak savunmalarını yaptıklarını ifade ederek, ''Şu anda yorumlarımızın hukuki süreci etkileyeceğini düşündüğümüz için herhangi bir açıklama yapmayacağız. Sonuçtan sonra kulüp olarak gerekli açıklamaları yaparız. Bugün sonuçlanmasını bekliyoruz'' diye konuştu.

Yurtgüven, savunmalarının yaklaşık 3 saat sürmesiyle ilgili bir soru üzerine, ''Bu süreç başladığından beri anormal bir bilgi kirliliği var. O bilgi kirliliğini temizlemek biraz vaktimizi aldı'' dedi.

Bu arada Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 3 ay hak mahrumiyeti cezası verdiği Ankaragücü Kulübü'nün 15 yöneticisinden bazıları, avukatları ile saat 16.00'da federasyon binasına geldi. Ankaraspor Kulübü'nün savunması uzun sürünce, Ankaragücü yöneticileri yaklaşık 2 saat bekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ankaraspor'un Tahkim Kurulu'ndaki Savunması Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement