Ankaraspor'un Tff Üyeliğinin Askıya Alındığı İddiası - Son Dakika
Yerel

Ankaraspor'un Tff Üyeliğinin Askıya Alındığı İddiası

Ankaraspor Başkanı Ruhi Kurnaz, Türkiye Futbol Federasyonu'nca (tff) Ankaraspor'un Üyeliğinin Askıya Alınacağına Yönelik, Kendilerine Ulaşan Bir İhtarname Bulunmadığını Söyledi

21.07.2010 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankaraspor Başkanı Ruhi Kurnaz, Türkiye Futbol Federasyonu'nca (TFF) Ankaraspor'un üyeliğinin askıya alınacağına yönelik, kendilerine ulaşan bir ihtarname bulunmadığını söyledi.

Kurnaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün bir gazetede, Ankaraspor'un TFF üyeliğinin askıya alınacağına yönelik bir haberin yer aldığını ifade etti.

Haberde ifade edildiği şekilde Ankaraspor'un üyeliğinin askıya alınacağına yönelik kendilerine ulaşan bir ihtarname bulunmadığını belirten Kurnaz, şöyle konuştu:

'Haberde, TFF'nin geçen sezon kulübümüzle ilgili verdiği bir alt lige düşürme kararının ardından bizim, Ankara 4. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde dava açtığımız ve TFF'ninde bu açılan davanın 10 gün içerisinde geri çekilmemesi halinde kulübümüzü üyelikten TFF 1. Lig'e almayacağı ve üyeliğimizi askıya alacağına yönelik kulübümüze ihtarname gönderdiği iddia ediliyor. TFF'den kulübümüze ulaşan böyle bir ihtarname yok. Ayrıca Ankaraspor Başkanı olarak ben ya da kulübümüz, kurumsal olarak böyle bir dava açmadık. Ankaraspor bir anonim şirkettir. Söz konusu davayı da şirket hissedarlarından biri açtı. Şu an için biz hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Lig için kadromuzu oluşturuyoruz.'

(TAM-SS) - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankaraspor'un Tff Üyeliğinin Askıya Alındığı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement