Ankesob Başkanı Yiğiner Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ankesob Başkanı Yiğiner Açıklaması

Ankesob Başkanı Yiğiner Açıklaması

"Büyükşehir Belediye Başkanımızla sorunlar olduğu zaman konuşur, çözeriz"

08.04.2014 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner, Şereflikoçhisar'da ANKESOB'a bağlı odaları ziyaret etti.

Başkan Yiğiner, Şereflikoçhisar'da olağan kongrelerini tamamlayan Esnaf ve Sanatkar Odası, Bakkallar ve Bayiler Odası, Şoförler Odası ile Ağaç ve Maden İşleri Odası'na hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Güneştepe aile sosyal tesislerinde verilen yemekte konuşan Yiğiner, teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürerek Büyükşehir Yasası ile Ankara'ya bağlanan Şereflikoçhisar'da odaların yaşadıkları sıkıntıların çözümü aşamasında çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Yiğiner, "Bundan sonraki işler ulaşım koordinasyon merkezinde çözülecek. Bir problem yaşanacağını düşünmüyoruz. Önemli olan sizin verilmiş olan haklarının korunmasıdır. Geçmişte Sincan, Gölbaşı, Çubuk, Kazan, Kalecik, Bala gibi ilçelerimiz metropole girmişti. Orada uygulanan sistem, Şereflikoçhisar'da da uygulanacak, Büyükşehir Belediye Başkanımızla sorunlar olduğu zaman konuşur çözeriz" dedi.

Ulus'ta bulunan tarihi taş binanın ANKESOB'a kazandırıldığına dikkat çeken Yiğiner, "Bu bina hepimizin malı oldu. Şu an dış cephesini temizlettik, ahşaplarını yaptırdık, çatı onarımı yapıldı. Bunları cebimizden 1 lira çıkmadan hallettik. Seçim öncesi binanın iç tadilatının su, elektrik tesisatının yapılması konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı'nından sözünü aldık" ifadesini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankesob Başkanı Yiğiner Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement