Anlamlı Yaşam Bilinci ve Mutluluk Sanatı" Semineri - Son Dakika
Yerel

Anlamlı Yaşam Bilinci ve Mutluluk Sanatı" Semineri

Anlamlı Yaşam Bilinci ve Mutluluk Sanatı" Semineri

KUR (Kredi ve Yurtlar Kurumu) Gediz Öğrenci Yurdunda, “Anlamlı Yaşam Bilinci ve Mutluluk Sanatı” semineri düzenlendi.

17.03.2014 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YURT-KUR (Kredi ve Yurtlar Kurumu) Gediz Öğrenci Yurdunda, "Anlamlı Yaşam Bilinci ve Mutluluk Sanatı" semineri düzenlendi.

YURT-KUR Gediz Öğrenci Yurdu Müdür Vekili Figen Börek, Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında barınan öğrencilerin, serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek, bedensel, ruhsal, zihinsel, sosyal ve kültürel yönden gelişimlerini sağlamak, aralarında birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek, her türlü kötü alışkanlıklardan ve olumsuz davranışlardan korumak amacıyla her öğretim yılı eğitim faaliyetleri düzenlendiğini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Akademisi YURT-KUR Eğitim Seminerleri çerçevesinde Gediz Öğrenci Yurdu Müdürlüğü tarafından 'Liderlik Semineri' düzenlediklerini belirten YURT-KUR Gediz Öğrenci Yurdu Müdür Vekili Figen Börek, "Kişisel Gelişim Uzmanı Veysel Yıldırım'ın verdiği seminerde mutluluğun tanımı, hayatı anlamlı kılan kavramlar, mutsuzluğun ilacı, anlamlı yaşamanın sırları, olumlu düşünce teknikleri insanı mutsuz eden nedenler ve mutsuzluğa çözüm yolları konularında öğrencilerimize bilgiler verildi. Bir sohbet niteliğinde geçen seminerde, tüm öğrencilerimiz çok yönlü olarak bilgilendirildiler.

Seminere katılan öğrencilerimiz de görüşlerini bildirerek bilgi alışverişi yaptılar.

Programa katılarak öğrencilerimize önemli katkılarda bulunan değerli uzmanımız Veysel Yıldırım'a ve seminere ilgi gösteren öğrencilerimize teşekkür ederim" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anlamlı Yaşam Bilinci ve Mutluluk Sanatı' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement