Anlarsinya.com Ziyaretçilerini Bilgilendirmeye Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Anlarsinya.com Ziyaretçilerini Bilgilendirmeye Devam Ediyor

Abdi İbrahim'in sertleşme sorunu ile ilgili olarak tasarladığı web sitesi anlarsinya.com, hizmete açıldığı günden bu yana yoğun ilgi görüyor.

11.02.2014 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyada birçok erkeği etkileyen yaygın bir problem olan sertleşme sorunu hakkında doğru bilinen yanlışların ve daha birçok bilinmeyen sorunun cevabının yer aldığı, Abdi İbrahim tarafından tüketicilere sunulan anlarsinya.com, merak edilenleri öne çıkarmaya devam ediyor.
Abdi İbrahim'in sertleşme sorunu ile ilgili olarak tasarladığı web sitesi anlarsinya.com, hizmete açıldığı günden bu yana yoğun ilgi görüyor.

Mutlu bir cinsel hayat için bilginin paylaşılmasının önemi adına yapılan bir araştırmaya destek olan Abdi İbrahim, sertleşme sorunu hakkında cevapsız soruların yer aldığı web sitesiyle tüketicileri bilgilendiriyor.

Sertleşme sorunu, dünyada birçok erkeği etkileyen yaygın bir problem. Başarılı cinsel teması sağlayabilecek sertlik düzeyine ulaşamama ya da bu sertlik düzeyini yeterince sürdürememe hali olarak tanımlanan bu problem, hekimlerin tercih ettiği deyişle "erektil disfonksiyon" nedir? Neden olur? Tedavisi mümkün mü? Sertleşme sorunu ile ilgili doğru bilinen yanlışlar ve performans ölçen "haz kadranı" Abdi İbrahim'in hayata geçirdiği web sitesi anlarsinya.com'da.

Penis büyüklüğü, erken boşalma, cinsel ilişki sırasında erkeğin penisinde sertleşme kaybı, sertleşme sorununda kullanılan ilaçlar, alkol alımı, kalp hastalıklarında ilaç kullanımı gibi sorularla ilgili doğru bilgilerin yer aldığı anlarsinya.com yayın hayatını başarıyla sürdürüyor.

Araştırmaya Abdi İbrahim Desteği

Türk Androloji Derneği; Abdi İbrahim sponsorluğunda, Türkiye'nin yetişkin popülasyonunun ''Erektil Disfonksiyon'' endikasyonu hakkındaki algısını anlamak amacıyla Türkiye çapında bir araştırma gerçekleştirdi.

Bu araştırma ile Abdi İbrahim, Erektil Disfonksiyon rahatsızlığı olan kişilerin eşlerinin/partnerlerinin bu rahatsızlık hakkındaki hislerinin neler olduğu, bu rahatsızlığı kendi taraflarında nasıl yaşadıklarını öğrenmeyi amaçladı.

Araştırmanın hem kalitatif hem de kantitatif aşamalarında çalışmaya katılan kişilerin seçiminde tarama soruları kullanıldı. Kalitatif aşamada yetişkin kadın ve erkekler ile derinlemesine görüşmeler gerçekleştirildi. Kantitatif aşamada ise Türkiye temsili yetişkin nüfusu temsilen gerçekleştirilen çalışmada katmanlı tesadüfi örneklem kullanılmış ve araştırma yürüyüş kuralları çerçevesinde çalışmanın kantitatif aşaması gerçekleştirildi.

Kantitatif aşamada Türkiye coğrafi bölge temsili olacak şekilde 20 ilde 18 yaş ve üzeri toplamda 410 erkek ile kontrol grubu olarak görüşüldü.

Yapılan araştırmalarda her 10 erkekten 3'ünde sertleşme problemi görülmekte. İç Anadolu Bölgesi problemin en fazla görüldüğü bölge. Erkekler ortalama 2 yıldır sertleşme problemi yaşadığı, 55 yaş üstü erkekler diğer yaş gruplarına göre daha fazla sertleşme problemiyle karşı karşıya geldiği gözlendi.

Her 3 erkekten 1'i sertleşme probleminin stres/ üzüntü/ sıkıntıya bağlı olarak ortaya çıktığını, sertleşme problemi yaşayan yaklaşık her 5 erkekten 1'i sertleşme sorununun eşi/partneri ile olan ilişkisini etkilediğini belirtmekte. Erkekler, sertleşme derecesinin aşk/sevgi derecesiyle ne ilgili ne de ilgili olmadığını düşünüyor.

Araştırmada son 1 yıl içerisinde cinsel performans artırıcı ilaç kullanan erkeklerin %77'sinin aynı zamanda son 6 ay içerisinde de bu tarz ürün kullandığı görülürken, erkekler bu ürünleri çoğunlukla cinsel performans amaçlı kullandıklarını belirtti.

Sertleşme sorunu ile ilgili doğru bilinen yanlışlar ve performansı ölçen "haz kadranı" anlarsinya.com'da
Dünyada 100 milyondan fazla erkek, sertleşme sorunu yaşıyor. Yapılan araştırmalar, sorunun 40-70 yaşları arasındaki erkekler arasında daha yaygın olduğunu gösterse de sertleşme sorunu gençlerin de yaşamını etkiliyor. Şeker hastalığı, damar sertliği, felç, yaralanmalar, kalp rahatsızlığı, prostat gibi rahatsızlıklar sertleşme sorununa yol açabiliyor. Depresyon ve stres gibi psikolojik sorunlar da etken olabiliyor. Bu sorun ile ilgili doğru bilinen yanlışlar ve merak edilen her konuya anlarsinya.com web sitesinden ulaşılabiliyor.

Bilgilendirmenin yanında interaktif bir çalışmayla tüketicinin karşısına çıkan Abdi İbrahim, dünyanın en hızlı bilgisayarı Tiahne-2, dünyanın en hızlı eğlence treni Formula Rossa, dünyanın en hızlı jeti Lockheed SR-71, dünyanın en hızlı binek otomobili Bugatti Veyron Super Sport, dünyanın en güçlü vinci SSCV Thialf ve Bagger 288'in de yer aldığı anlarsinya.com'da hız ve kuvvetin erkekler için önemine parmak basıyor. Sitenin içerisinde yer alan performans oyununa erişmek isteyen kullanıcılar, siteye giriş yaptıktan sonra haz kadranı butonuna tıklayabiliyor ve performanslarını ölçebiliyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anlarsinya.com Ziyaretçilerini Bilgilendirmeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement