Eşiyle Karakolluk Olan Kadın: Kocam Beni İnternetten Satmak İstiyordu - Son Dakika
Güncel

Eşiyle Karakolluk Olan Kadın: Kocam Beni İnternetten Satmak İstiyordu

Eşiyle Karakolluk Olan Kadın: Kocam Beni İnternetten Satmak İstiyordu

Anlaşmalı boşanma yapan çiftin arasında yaşadığı kavga herkesi şaşırttı. 26 yaşındaki eş "İğrenç fantezileri olan bu adam beni internetten satmak istiyordu" dedi.

07.09.2014 12:08  Güncelleme: 23:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da tornacılık yapan 35 yaşındaki Deniz Y. ile 26 yaşındaki Ayşe G. geçen yıl anlaşmalı olarak boşandı. 3 kızının velayetini alan Ayşe G., ölen emekli babasından ayda 550 lira dul maaşı almaya başladı. Yuvaya vermediği çocukları için de ayda 920 lira bakım parası almaya başlayan Ayşe G., boşandığı eşiyle birlikte yaşamaya başladı.

"BENİ ERKEKLERE PAZARLAMAK İSTEDİ"

Tatil için Yalova'nın Çınarcık İlçesi'ne gelen Ayşe G. ve Deniz Y., para anlaşmazlığı yüzünden kavga edince karakolluk oldu. Ayşe G., Deniz Y.'nin maaşını elinden aldığını, kendisini de erkeklere pazarlamak istediğini ileri sürdü. İddiaları reddeden Deniz Y., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

1,5 YIL ÖNCE ANLAŞMALI BOŞANMIŞLARDI

İstanbul Tuzla'da oturan Ayşe G., 10 yıl önce evlendiği tornacılık yapan Deniz Y.'den, 1.5 yıl önce anlaşmalı olarak boşandı. Üç kız çocuğun velayeti kendisine verilen Ayşe G.'ye boşandığı için babasının emekli maaşı için 550 lira, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından çocuklarının ihtiyacını karşılaması için 920 lira olmak üzere toplam 1470 lira maaş bağlandı.

PARA KAVGASI YÜZÜNDEN KARAKOLLUK OLDULAR

Geçen hafta Ayşe G. ve Deniz Y., çocuklarıyla birlikte Deniz Y.'nin babası Cevdet Y.'nin yaşadığı Yalova'nın Çınarcık İlçesi'ne bağlı Çalıca Köyü'ne geldi. Burada ikili arasında paranın paylaşımı yüzünden kavga çıktı. Sinirlenen Deniz Y., birlikte yaşadığı Ayşe G.'yi İstanbul Tuzla'daki evlerine bırakıp, babasının yanına döndü. Bir süre sonra Çalıca Köyü'ne tekrar giden Ayşe G., Deniz Y. ile yine kavga etti. Kavga büyüyünce olay jandarmaya intikal etti.

"BENİ SATMAK İSTİYORDU"

Ayşe G., jandarmada verdiği ifadede, Deniz Y.'nin devletin kendisine verdiği parayı elinden zorla aldığını öne sürerek, "İğrenç fantezileri olan bu adam beni erkeklere internet üzerinden satmak istiyordu. Çocuklarım için ona bu zamana kadar katlandım. Yaşadıklarımdan dolayı psikolojim bozuldu. Tedavi dahi gördüm. Yaşadığımız bu olaydan iki gün önce yani 31 Ağustos günü kendisi ile bu nedenle yine kavga etmiştik. Ben annemin evine gittim. Kendisi beni yolda görünce otomobiline alıp, ormanlık alanda tecavüz dahi etti. Yaşanan son olaya babasının karışması bardağı taşıran son damla oldu. Kendisinden şikayetçiyim. Kredi kartlarımı da kullanarak beni 50 bin liraya yakın zarara uğrattı" dedi. Ayşe G.'nin annesi Aynur K., Deniz Y.'nin kendisine de şiddet uyguladığını iddia etti.

ESKİ EŞİ İDDİALARI YALANLADI

Gözaltına alınan Deniz Y. ise yöneltilen suçlamaları kabul etmedi. Boşandıktan sonra birlikte yaşadığı Ayşe G.'nin psikolojik sorunlarının bulunduğunu belirten Deniz Y., "O tedavi de gördü. Dengesiz ve tehlikeli bir insan. Attığı iftiralar çok çirkin. Can güvenliğim yok. Koruma istemeyi düşünüyorum" dedi.

"PARALARDAN HABERİM YOK"

Deniz Y., Ayşe G.'nin boşanmadan dolayı babasından bağlanan para ve çocukların bakımı için devlet tarafından kendilerine ödenen paradan haberdar olmadığını da öne sürerek, "O paradan benim bilgim yok. Kendisi çanta dikerek evin bütçesine yardımcı oluyordu. Kendisine bağlanan paraları olay sonrası jandarmada ifade verirken öğrendim" diye konuştu.

Adliyeye sevk edilen Deniz Y., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece Denetimli Serbestlik Yasası'ndan yararlandırılarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ayrıca savcılık, anlaşmalı boşanma ile ilgili de soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşiyle Karakolluk Olan Kadın: Kocam Beni İnternetten Satmak İstiyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • SENDE SUÇ.: SENDE SUÇ. BÖYLE DURUMLARDA, HEMEN ŞİKAYET ETMEN LAZIM. NEDEN SUSUYORSUN? 11 2 Yanıtla
  • fırat: ÇOK YAZIK KADINI PAZARLIYARAK PARA KAZNMAK İSTİYEN İNSANLAR GERÇEKTEN ÇOK ZAVALI İNSANLARSINIZ AĞZIMI DAHİ BOZMAK İSTEMİYORUM SİZE ÇÜNKÜ DEĞMEZ, İNANIN BU İNSANLAIN , AYNI HAVAYI TENEFÜS ETMEYE BİLE HAKI YOK. . . . . 8 2 Yanıtla
  • ahmet: yalan konuşuyor. . . tipe baksana 7 1 Yanıtla
  • ramazan: HAKKIM ZEHİR ZIKKIM OLSUN İNŞALLAH O PARALAR SANA HASTANE PARASI OLUR . anlaşmalı boşanmakta ne demek , boşanırsın olur biter bu şerefsizler sırı ölen annesinin veya babasının emekli maşını almak için mahkemede formelite icabı boşanıyorlar maaş alıyorlarbirlikte yaşıyorlar boşanmışın zina yapıyorlar ikisinide tutuklasınlar bence 2 2 Yanıtla
  • Gonyali Kürd: 'Kadın söylüyorsa doğrudur' mantığıyla verilen kararlar erkekleri madur etmektedir. Kadın iddiasını ispatlamak zorunda değildir ama erkek aksini ispat edemezse sonucu malum. Geç gelen adalet adalet değildir. Ve bazen o adalet hiç gelmeyebilir de . . . 1 0 Yanıtla
  • esat yılmaz: vay anası ya benim babam 30 yıl devlete hızmet etmiş 800 tl emeklı maaşı alır 2 tane unv çocuk okutuyor bizde okuldan sonra çalışıyoruz bunlar ise cocugu yapıp boşan yatmaya kalkmaya devam et evlı gibi devlet e yazıklar olsun ki bunlara goz yumuyor 1 0 Yanıtla

Advertisement