Anlayan: "2017'de Daha Büyük Pay Alacağız" - Son Dakika
Yerel

Anlayan: "2017'de Daha Büyük Pay Alacağız"

Anlayan: "2017\'de Daha Büyük Pay Alacağız"

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa’nın Ordu Büyükşehir Belediyesi bütçesinden 2017 yılında çok daha büyük bir pay alacağını belirterek, “2017 yılında Fatsa’da toplam 26 adet cadde ve sokakta kaldırım aydınlatması ile asfalt yol çalışması hizmete sunulacak” dedi.

04.12.2016 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa'nın Ordu Büyükşehir Belediyesi bütçesinden 2017 yılında çok daha büyük bir pay alacağını belirterek, "2017 yılında Fatsa'da toplam 26 adet cadde ve sokakta kaldırım aydınlatması ile asfalt yol çalışması hizmete sunulacak" dedi.

Şu anda başlamış ve devam eden yol çalışmalarının olduğunu 2017 yılında da yatırım programın da yer aldığını ifade eden Başkan Hüseyin Anlayan, "Büyükşehir Belediyemizin organizeli bir şekilde yaptığı bu çalışmaları biz de Fatsa Belediyesi olarak takip ediyoruz. Büyükşehir Belediyemiz 2017 yılında Fatsa merkezde çok ciddi yeni yatırımlara hazırlanıyor" diye konuştu.

Fatsa'da yapılan, devam eden ve 2017 yılında yapılacak yatırımlarla alakalı Büyükşehir Belediyesi ile organize halinde koordineli şekilde çalışmaya devam ettiklerini belirten Anlayan, "Bu koordinasyonu sağlayacak şekilde ilgili birimlerle 2 gündür çok ciddi toplantılar gerçekleştirdik. Ulaşım Daire Başkanlığımız ile beraber Fatsa'mızda başta şehir merkezimizde sonrada kırsalda yol çalışmalarını ciddi bir şekilde masaya yatırdık. Bunu 2 etapta paylaşırsak birisi şu anda başlamış ve devam eden sonra da 2017 yılında yatırım programına alınan yol çalışmaları olarak değerlendirdik. Büyükşehir Belediyemiz gerçekten 2017 yılı için Fatsa ilçemizde çok ciddi bir yatırım hazırlığı içerisinde. O sebeple de 2017 yılında Büyükşehir hizmetlerinin Fatsa'mızda her aşamada her projede her yerde daha etkin bir şekilde olacağını ifade etmek istiyorum. Daha önceden başlamış yollarımız var, kırsalda devam ediyor. Şehir merkezinde de başlamış yollarımız var. Tabii yol yaparken de direkt üst yapı yapılmıyor. Özellikle alt yapının yenilenmesi, ihtiyacı duyulduğu yerlerde de altyapı da yapılıyor" şeklinde konuştu.

Alt yapı çalışmalarının belediyelerin her zaman nankör hizmeti olduğunu ifade eden Başkan Anlayan, "Bu sebeple Fatsa ilçemizde özellikle Reşadiye Caddesi'nde ve hastane yolu olan Arslan Aydınlık Caddesi'nde alt yapı çalışmasından dolayı bir aksama var. Tabii vatandaşlarımıza bu çalışmalar sırasında rahatsızlık veriyoruz ve bunun için özür diliyoruz ama yine de bu hizmet onlar için, bu şehir için yapılıyor. Bu caddelerde hem enerji nakil hatları yerin altına alınıyor hem de doğalgaz çalışmaları yapılıyor. Doğalgaz çalışması Aslan Aydınlık Caddesi'nde bitti, Reşadiye Caddesi'nde devam ediyor. Kaldı ki 10 senedir insanlar bize doğalgazı soruyordu, şimdi kapılara artık doğalgaz geliyor. İşte bu hizmet vatandaşımız için yapılıyor. Bir de altyapıda su ve kanalizasyon hatlarının yenilenme ihtiyacı duyduğu yerlerde ki özellikle bu iki caddede bu var. Su hatları daha büyük kapasitede yenileniyor" ifadelerini kullandı.

Fatsa'nın çok büyük göç aldığını vurgulayan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan şunları söyledi: "İlçemizde son yıllarda çok büyük konutlar yapılmaya başlandı. Buna dönük OSKİ'nin çok ciddi su yatırımları var. Su hatlarını besleyecek ana hatların çaplarının büyütülerek yenilenmesi gerekiyor. Bütün alt yapı çalışmaları yapıldığı için iş biraz uzun sürüyor. Ne yazık ki şu anda biz kış mevsimi de yaşıyoruz. İşler bu yüzden biraz gecikti ama biz takibini yapıyoruz. Gerçekten Büyükşehir Belediyesi olarak da Fatsa Belediyesi olarak da işin takibindeyiz ve inşallah bir an önce bitirmenin gayreti içerisinde olacağız. Bu çalışmalar bitince alt yapısı tamamen bitmiş, doğalgaz hatları tamamen yapılmış, enerji nakil hatları yerin altına alınmış, su ve kanalizasyon hatları büyüyen gelişen şehrin artan nüfusu da ön planda tutularak hesap edilerek yapılmış, bitmiş bir yapının üzerinde asfaltın ve kaldırımın aydınlatmanın komple yenilendiği bir yol hazırlığı yapılıyor. inşallah bittiğinde gerçekten çok güzel yollar ortaya çıkacak. Bu vesileyle bunların takibini Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yapıyoruz. Büyükşehir Belediye ekipleri de bu konuda duyarlı. İnşallah bunun üzerine çok daha yeni yeni yollar katacağız. Bu kış Reşadiye Caddesi'nde ve Aslan Aydınlık Caddesi'nde devam eden çalışmaları bir an önce bitirmek istiyoruz." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anlayan: '2017'de Daha Büyük Pay Alacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement