Anlayan: "Güçlü Bir 'Evet'in Yatırımlara Çok Ciddi Katkısı Olacak" - Son Dakika
Yerel

Anlayan: "Güçlü Bir 'Evet'in Yatırımlara Çok Ciddi Katkısı Olacak"

Anlayan: "Güçlü Bir \'Evet\'in Yatırımlara Çok Ciddi Katkısı Olacak"

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, referandumdan güçlü bir ’evet’ çıkmasının yatırımlara çok ciddi katkısının olacağını söyledi.

27.03.2017 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, referandumdan güçlü bir 'evet' çıkmasının yatırımlara çok ciddi katkısının olacağını söyledi.

Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) referandum kampanyası çerçevesinde esnaf ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'a, Belediye Başkan Yardımcımız İbrahim Eroğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer eşlik etti. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan esnaf ziyareti sırasında Organize Sanayi Bölgesi'nin bin dönümlük yeni alanı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bin dönüm yeni alanın Fatsa'yı uçuracak bir yatırım olduğunu ifade eden Başkan Hüseyin Anlayan, "Yeni Organize Sanayi Bölgesi alanı ile ilgili bundan sonraki en önemli kısım istimlak. Buranın alanı çok büyük ve maliyeti yüksek. Bundan sonra istimlakı bakanlık yapmayacak, Fatsa Belediyesi olarak biz yapacağız. Biz önümüzdeki haftaki belediye meclisimizde yeni Organize Sanayi alanının istimlakı ile ilgili yetki alacağız, alacağımız yetki ile beraber direk istimlak meselesine geçeceğiz. Burada piyasa araştırmaları yapılarak istimlak yapılacak. Şu yanlış anlaşılmasın istimlakı Fatsa Belediyesi olarak biz karşılamayacağız. Fatsa Belediyesi olarak bizim vatandaş ile anlaştığımız meblağı Bakanlık vatandaşa gönderecek. İnşallah hızlı bir şekilde başlatacağız. Burada bin dönüm çok ciddi bir alan, biz burada çok iddialıyız. Bin dönümü bir yılda biz doldururuz. Şu anda bizden yer talebinde bulunan çok ciddi yatırımcılar var" dedi.

"Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi" seçimiyle ilgili açıklamalar yapan Başkan Anlayan, "Yeni sistem çok ciddi bir istikrar getirecek. Koalisyonların kesinlikle ortadan kalktığı, direkt milletin seçtiği bir iktidar, istikrarı ve güveni sağlayan bir iktidar, 16 Nisan'da evet ile birlikte sistemde olacak. O sebeple güçlü bir şekilde evet çıkarsa bunun yatırımlara çok ciddi bir katkısı olacak. Bu, Organize Sanayi Bölgemizin adına tırnak içerisinde söylüyorum. Fatsa'mızı uçuracak bir konu" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anlayan: 'Güçlü Bir 'Evet'in Yatırımlara Çok Ciddi Katkısı Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement