Anlı Muhtarlarla Köyleri Dolaştı - Son Dakika
Yerel

Anlı Muhtarlarla Köyleri Dolaştı

Anlı Muhtarlarla Köyleri Dolaştı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, Yenişehir'e bağlı muhtarlarla köy köy dolaşarak taleplerini dinledi, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

24.09.2014 20:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Sevinç ve su ve yol ile ilgili belediye yöneticileriyle birlikte Yenişehir'e bağlı köylerde planlanan çalışma alanlarını gezdi.

Anlı ve beraberindekiler Yaytaş (Çıksor), Hantepe (Tılhan), Sancar (Exliya), Yüksek (Ayniye Jor), Güzelköy (Fari), Alpu (Kıraveli), Başıl köy muhtarlarıyla Doğu Petrol'de buluştu. Daha sonra da yeni mahalle olan köyleri gezdi. Her köyde muhtarlar taleplerini dile getirdi.

Anlı da bu sezon yapılması gereken çalışmalar konusunda ilgili birim sorumlularına talimat verdi. Yeni yol açılması yönündeki kimi taleplerin de 2015 programına alınacağını bildiren Anlı, bu yıl yapılamayan kimi yolları ise bakım programına alacaklarını kaydetti. Anlı ve beraberindekiler eski kervan yolu olarak kullanılan tarihi Pire Reş'i (Karaköprü) de yerinde inceledi.

Muhtarlar Kurban Bağışladı

Muhtarlar Burhan İpek, Mehmet Emin Atlı, Halit Şeker, Nezir Tulan, Lami Bacı, Mahmut Canseven, Ansari Atlı ve Yahya Beklen köy dönüşünde Büyükşehir Belediyesi önünde ortak bir açıklama yaptı. Muhtarlar Şengal ve Kobane'den gelen halk için her birinin bir kurban bağışında bulunacaklarını açıkladı. Muhtarlar kurban bedelinin 450 lira olduğunu ve halka da duyarlılık çağrısı yaptı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Anlı Muhtarlarla Köyleri Dolaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement