Anma Töreninde Yoldan Geçen Sürücüye Linç Girişimi - Son Dakika
Güncel

Anma Töreninde Yoldan Geçen Sürücüye Linç Girişimi

Esenyurt’ta Kobani eylemleri sırasında yaralanan ve dün hayatını kaybeden Mert Değirmenci’yi anmak için yürüyüş yapan bir grup, kendilerine tepki gösteren sürücüye saldırdı.

12.10.2014 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt'ta Kobani eylemleri sırasında yaralanan ve dün hayatını kaybeden Mert Değirmenci'yi anmak için yürüyüş yapan bir grup, kendilerine tepki gösteren sürücüye saldırdı. Gaza basarak uzaklaşan sürücü linç edilmekten son anda kurtuldu.

Esenyurt'ta Emek Partisi çağrısıyla toplanan kalabalık bir grup, Kobani olayları bahane edilerek yapılan korsan gösteride ağır yaralanan ve dün hayatını kaybeden Mert Değirmenci için yürüyüş yaptı. Doğan Aras Bulvarı'nda toplanan grup, sloganlar eşliğinde Kemalpaşa Caddesi'ne yürüyüşe geçti. Yürüyüş sırasında yoldan geçen bir sürücü, gruba tepki gösterdi. Bunun üzerine grup üyeleri bir anda tepki gösteren otomobil sürücüsüne yöneldi. Sürücüyü çember içine alan grup üyeleri otomobile tekme atmaya başladı. Bir anda paniğe kapılan sürücü gaza basarak olay yerinden uzaklaştı. Sürücü linç edilmekten son anda kurtulurken araçta maddi hasar oluştu. Grup, ise pankart ve dövizler eşliğinde Emek Partisi Esenyut İlçe Teşkilatı'na yürüyerek açıklama yaptı. Grup yapılan açıklamanın ardından olaysız bir şekilde dağıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Anma Töreninde Yoldan Geçen Sürücüye Linç Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement