Anne Bloggerlarla, Tavsiye Evi'nde Buluştuk - Son Dakika
Basın Bültenleri

Anne Bloggerlarla, Tavsiye Evi'nde Buluştuk

Anne Bloggerlarla, Tavsiye Evi\'nde Buluştuk

Anne olduktan sonra değişiyor dünyamız.

25.11.2014 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anne olduktan sonra değişiyor dünyamız… Hayat bakış açımız, önceliklerimiz, hedeflerimiz. Hatta daha da güçleniyoruz, eskisi kadar kolay yıkılmıyor, çocuklarımız için her durumda ayakta kalmayı başarıyoruz. Daha kolay kararlar veriyoruz.

İtiraf edelim, evdeki tüm kararlarda son söz bizlerin değil mi? Tüm seçimleri biz yapmıyor muyuz? En önemlisi, istersek her şeyi başarmıyor muyuz? Biz, Lukapu olarak diğer annelere yol gösteren, yazdıklarıyla onların soru işaretlerini ortada kaldıran, eğlenceli ve bir o kadar da eğitici yazılarıyla bloglarında bildiklerini paylaşan annelerle bir araya gelelim dedik. 18 Kasım Salı günü, Tavsiye Evi'nde anne bloggerlarla buluştuk.

Aslında amacımız görüşlerinizi almaktı. Çünkü anne fikirlerine, hatta çocukları farklı yaş grubunda olan annelerin farklı bakış açılarına ihtiyacımız vardı.

Geçirdiğimiz 4 saat sonunda çok güzel öneriler aldık. Bunun yanında biz de Lukapu'daki yenilikleri anlattık, tüm fotokitaplarımızı, takvimlerimizi, posterlerimizi tanıttık. Anne Blogger'lara buluşmamızda, yeni servisimiz Lukapu Online Servisi'nden bahsettik. Yeni servisimizde; bilgisayarınıza yazılım yüklemeden Lukapu'larınızı tasarlayabiliyorsunuz. Daha da önemlisi Mac bilgisayarlarda da Lukapu'nuzu tasarlayabiliyor oluşunuz. Fotokitabınıza uygulayabileceğiniz onlarca yeni temayı ve Lukapu Online Servisi'nin kullanım kolaylığını anlattık. http://tasarla.lukapu.com/ adresinden fotokitabınızı herhangi bir program indirmeden hemen oluşturmaya başlayabiliyorsunuz.

Canımın Lukapu'su ve En İyi Lukapu Benim kampanyalarımızı da anlatmadan duramadık tabii. Canımın Lukapu'su kampanyamıza; fotokitabınızın fotoğraflarını Facebook, Twitter ve Instagram'da @Lukapu ve #caniminlukapusu etiketleriyle paylaşarak katılabiliyorsunuz. Talihli annemizin çocuğu ile fotoğraflarını, her ay değişen bir profesyonel fotoğrafçı fotoğraflarını çekiyor. Çekilen fotoğraflardan oluşan bir Lukapu da bizden hediye. Çocuklarımız için muhteşem bir anı.

En İyi Lukapu Benim kampanyamıza ise fotokitabınızın fotoğraflarını Facebook, Twitter ve Instagram'da @Lukapu ve #eniyilukapubenim etiketleriyle paylaşarak katılabilirsiniz. Kazanan takipçimize bizden Lukapu Klasik Fotokitap hediye.

Her iki kampanyamızda da çok fotoğraf paylaşarak şansınızı artırabilirsiniz.

Açıkçası bu kadar keyifli bir gün geçireceğimizi tahmin etmemiştik. Şimdi diyoruz ki, bu buluşmaları daha sık yapmalıyız.

Katılan tüm annelerimize ve Tavsiye Evi'ne çok teşekkür ediyoruz. Bu buluşmayı kaçıranlar hafta içi 09.00- 19.00 saatleri arasında İstanbul'da bulunan ofisimizi ziyarete gelip bizlerle tanışabilir, fotokitap örneklerimizi görebilir ve Lukapu hakkında daha geniş bilgi alarak kahvemizi içebilirler. Detaylı bilgi için bizleri 0212 279 5060 nolu numaramızdan arayabilir veya destek@lukapu.com adresimize mail atabilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Anne Bloggerlarla, Tavsiye Evi'nde Buluştuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement