Anne Garipoğlu Gazetecilere Görüntü Vermemek İçin Her Yolu Denedi - Son Dakika
Güncel

Anne Garipoğlu Gazetecilere Görüntü Vermemek İçin Her Yolu Denedi

Anne Garipoğlu Gazetecilere Görüntü Vermemek İçin Her Yolu Denedi

Garipoğlu ailesi gazetecilerin takibini önlemek için ilginç yollar izledi. Anne Garipoğlu, önce cenaze aracına yolda bindi, sonra kendini kadınlar tuvaletine kilitledi.

11.10.2014 09:52  Güncelleme: 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cezaevinde ölü bulunan Cem Garipoğlu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Aile üyeleri gazetecilerin takibini önlemek için ilginç bir yol izledi.

GÖRÜNTÜ ALINMASINA ENGEL OLDULAR

Cenaze aracına aileden kimse binmedi. Adli Tıp Kurumu'ndan hızla çıkan cenaze aracı yaklaşık bir kilometre sonra yol kenarında durdu. Anne Tülay Garipoğlu burada cenaze aracına bindi. Bu sırada korumalar cenaze aracının arka kapısını açarak görüntü alınmasına engel olmaya çalıştı. Anne Garipoğlu ön kapıdan bindi. Cenaze aracı hızla yol aldı.

CEM GARİPOĞLU'NUN CENAZESİ GASİLHANEYE GETİRİLDİ

Garipoğlu'nun cenazesi Karacahmet Mezarlığında bulunan gasilhaneye getirildi. Cenaze aracında bulunan anne Tülay Garipoğlu görüntülenmemek için yüzünü şal ile kapattı. Tülay Garipoğlu, cenaze aracı gasilhanenin kapısına yaklaştırıldıktan sonra inerek içeriye girdi.

Cem Garipoğlu'nun ağabeyi Levent Garipoğlu ve dayısı Sedat Erol da Karacaahmet Mezarlığı'na geldi.

ANNE KENDİNİ TUVALETE KİLİTLEDİ

Gazetecilere görüntü vermek istemeyen anne Tülay Makbule Garipoğlu cenaze çıkarıldığı sırada arka kapıdan çıkarak kendisini kadınlar tuvaletine kilitledi. Arka kapıya giden bir araç anne Tülay Makbule Garipoğlu'nu alarak camiye götürdü. Anne Garipoğlu, gazetecilerin ısrarlı sorularına yanıt vermedi.

CENAZE İŞLEMLERİYLE AĞABEYİ VE DAYISI İLGİLENDİ

Cem Garipoğlu'nun Karacaahmet Gasilhanesi'ndeki cenaze işlemleriyle ağabeyi Levent Garipoğlu ve dayısı Sedat Erol ilgilendi. Garipoğlu'nun tabutunu gasilhaneden çıkarılırken ağabeyi ile yakınları taşıdı.

ŞAKİRİN CAMİİ'NDEN UĞURLANACAK

Annesi ve diğer yakınları tarafından Karacaahmet Mezarlığı'ndaki gasilhaneden alınan cenaze, namaz için Şakirin Camii'ne getirildi. Garipoğlu'nin musalla taşına konulan tabutunun başında bir yakının beklediği görüldü. Öğle vakti kılınacak cenaze namazı için Garipoğlu ailesinin yakınları da cami avlusuna gelmeye başladı.

## 6361##
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Anne Garipoğlu Gazetecilere Görüntü Vermemek İçin Her Yolu Denedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • MERDO: içindemi merak ediyor halk. yoksa kaçtımı. 18 3 Yanıtla
  • halil kaynar: hırsızın hiçmi suçu yok sen 16 yaşındaki kızını zengin damat buldum diye herşeyine göz yum ondan sonra medya faresi ol asıl utanmaz olan siz anne ve babasınız aldığınız 1. 5 tirilyonu afiyetle yiyin utanmazlar benim bildiğim annesi yıllardır ölmek üzereydi ama hala turp gibi demekki para yaramış 13 3 Yanıtla baran suat: gercegı bır sen yazdın halıl. 0 0
  • halil kaynar: allah rahmet eylesin 5 8 Yanıtla
  • DOGRU SÖZ: NASRETTİN HOCANIN HIRSIZ HİKAYESİNİ OKUMAK LAZIM. (((YAHU KOMŞULAR HİÇ HIRSIZIN GÜNAHI YOKMU )))) CEM GARİPOGLU KÖTÜÜ KIZZ MELEK GENÇ KIZIN NE İŞİ VAR KARISI DEĞİL AVRADI DEĞİL KARDEŞİ DEĞİL O SAATLERDE ELİN EVİNDE . . KIZIN ANNESİ AGZIYLA SÖYLÜYOR CEMDE KALIRDI DİYE. . BAZEN SORMAK LAZIM 10 2 Yanıtla
  • kazim: cok güzel bir plan. . paranin gozunu seveyim 8 2 Yanıtla
  • UKKUS;: Senaryo için en azından PANA'ya danışsalardı. Biraz inandırıcı olabilirdi belki. . . . 9 0 Yanıtla
  • by meçhul: bunun öldüğüne inanmıyorum bir fotosunu paylaşsınlar kesin yerine başkasını öldürdüler 5 1 Yanıtla
  • oduncu: CEM YILMAZ DERDİ YA;SENDE BUNU YEDİN. . İŞTE BİZDE BUNU YEDİK Mİ ACABA , BU ŞEREFSİZLER YALAN SÖYLÜYORLAR. . 2 1 Yanıtla
  • Vicdan: bence olmemistir. Tiyatro oynaniyor. Para verip cikardilar. 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement