Anne ile Kızı Hırsızlık İddiasıyla Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Anne ile Kızı Hırsızlık İddiasıyla Yakalandı

Anne ile Kızı Hırsızlık İddiasıyla Yakalandı

Adana'da kucağında çocuklarla hırsızlık yaptıkları öne sürülen H.S. (42) ile kızı E.U. (26) polis ekiplerince yakalandı.

18.06.2016 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da kucağında çocuklarla hırsızlık yaptıkları öne sürülen H.S. (42) ile kızı E.U. (26) polis ekiplerince yakalandı. Sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirilen kadınlardan H.S., gazetecileri görünce erkek torununu yüzüne siper yaptı.

Merkez Sarıçam İlçesi Orhan Gazi Mahallesi'nde, şüpheli hareketlerle evlere girip çıkan 2 kadını gören vatandaşlar polise haber verdi. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, H.S. ile kızı E.U. ve 2 torununu bir apartmanın merdiven boşluğunda yakaladı. Üzerinden tornavida ve eldiven çıkan H.S. ile kızı E.U. gözaltına alındı. Sarıçam Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen anne ve kızı, hırsızlık suçlamasını kabul etmedi.

Hırsızlık suçundan kayıtları bulunan anne H.S., kızı E.U. çocukları ile birlikte sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirildi. Gazetecilerin çekim yaptığını fark eden H.U., erkek torununu yüzüne siper etmeye çalıştı. Gözaltına alınmalarına da tepki gösteren H.S., suçsuz olduklarını, haksızlığa uğradıklarını ileri sürerek, "Suçsuz yere aldılar. Ben adam mı öldürdüm. Bu mu devlet?" diye bağırdı.

Adliyeye sevk edilen anne ile kızı adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Anne ile Kızı Hırsızlık İddiasıyla Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement