Anne karnındaki kedilerin inanılmaz görüntüsü - Son Dakika
Belgesel

Anne karnındaki kedilerin inanılmaz görüntüsü

Bu videoda bir çok kedi cinsinin döllenmeden doğum anına dek olan yolculuklarına şahit olma imkanı

20.09.2014 18:19  Güncelleme: 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kedigiller dünyamızdaki en başarılı yırtıcı hayvan ailesinden bir tanesi. Kedigiller, değişik boyutlarda ve şekillerde: bazıları evcil, bazıları ise vahşi. Onları, Avustralya ve Antarktika dışında, gezegenimizin her köşesinde görebiliriz.Hızlı çitalardan, uçsuz bucaksız savanların kralları ve kraliçeleri olan aslanlara, aslanlardan evcil sevimli kediciklere değin bir çok kedi cinsinin döllenmeden doğum anına dek olan yolculuklarına şahit olma imkanı bulacağınız bu videoda, kedigillerin ortak içgüdü ve davranış biçimlerini de izleyebilirsiniz.

Anne karnındaki kedilerin inanılmaz görüntüsü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Belgesel Anne karnındaki kedilerin inanılmaz görüntüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • BBC Türkçe, Kahramanmaraş depreminin yıkımını belgeledi
    13:04 BBC Türkçe, Kahramanmaraş depreminin yıkımını belgeledi

    BBC Türkçe ekibi, Kahramanmaraş'ta depremden sonra yaptıkları araştırmalarla Çağdaş Gazeteciler Derneği'nin belgesel ödülünü kazandı. Ekip, kentteki yıkımı detaylı bir şekilde inceleyerek kamu otoriteleri ve üniversitelerin raporlarını inceledi.

  • İzmir Kitap Fuarı Baharın Coşkusuyla Kültürpark'ta
    11 Nis İzmir Kitap Fuarı Baharın Coşkusuyla Kültürpark'ta

    İZKİTAP-İzmir Kitap Fuarı, 19-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Kültürpark'ta ziyaretçilerine ev sahipliği yapacak. Fuarın ana teması 'Çocuk Edebiyatı' olacak ve Ahmet Ümit onur konuğu olarak katılacak. İzkitapfest, kitapseverlere kitap alışverişi, söyleşiler, dinletiler, yarışmalar, konserler ve imza günleri gibi birçok etkinlik sunacak. Ayrıca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel etkinlikler de düzenlenecek.


Advertisement