Anne Katili Kardeşler Cezaevinde Eğitim Görüyor - Son Dakika
Güncel

Anne Katili Kardeşler Cezaevinde Eğitim Görüyor

Annelerinin kendileri ile ilgilenmediğini ve baskı uyguladığını ileri sürerek öldüren Şeyda Pınar ve kardeşi Beyza Pınar, eğitimlerine cezaevinde devam ediyor.

08.12.2014 09:58  Güncelleme: 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de geçen yıl annelerini öldüren kız kardeşler cezaevinde okula başladı. Biri uzaktan eğitimle üniversite, diğeri ise açık lise okuyor.

24 YERİNDEN BIÇAKLADILAR

İzmir Aliağa'da Şeyda Pınar ve kardeşi Beyza Pınar, geçen yıl anneleri Gülser Süngü'yü kendileri ile ilgilenmediğini ve baskı uyguladığını ileri sürerek, elektroşok cihazıyla bayıltıp, 24 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

2 KARDEŞE 30 YIL CEZA

Tutuklanan kızlardan abla Şeyda 20, kardeşi Beyza da 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Cezayı çok bulan avukatları, kararı temyiz ederken, iki kardeş cezaevinde eğitim hayatlarına yeniden başladı.

"GÜNLERİ DERS ÇALIŞARAK GEÇİRİYORLAR"

Abla Şeyda, üniversiteye, kardeşi Beyza ise lise son sınıfa kayıt yaptırdı. İki kardeşin avukatı Hakan Turan, "Mahkemenin üst sınırdan ceza verdi. Bu nedenle kararı temyiz ettik. Karar kesinleşinceye kadar tahliye edilmeleri talebimiz de reddedildi. Müvekkillerim de Yargıtay kararını beklerken eğitim hayatlarına cezaevinde devam etme kararı aldı. Şeyda, olaydan önce Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Muhasebe bölümünü kazanmış ancak kaydını dondurmuştu. Cezaevinde tekrar üniversite sınavına hazırlandı ve kazandı. Şu anda kazandığı üniversitede uzakta eğitim ile okuyor. Kardeşi de cezaevine girdiğinde lise son sınıfta okuyordu. O da açık lisede eğitime başladı. Cezaevindeki günleri ders çalışarak geçiyor. Derslerinde de başarılılar" dedi.

Anne Katili Kardeşler Cezaevinde Eğitim Görüyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Anne Katili Kardeşler Cezaevinde Eğitim Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Ğortı zazaya: Anne ve babayı öldürmenin hiç vicdanen ve mantıken açıklanabilir sebebi yoktur, hele türkiye gibi demokrat bir ülkede hiç yok! Anne katili olup ceza evine gitmek yerine başlarını alıp başka şehire kadın sığınma yurdu yada geçleri koruma yurduna gidebilirlerdi!! 28 2 Yanıtla
  • Ğortı zazaya: Anne'ye kıyacak birinin bırakın eğitim almaya nefes almaya bile hakları yoktur. 22 3 Yanıtla
  • Ğortı zazaya: Annesine kıyan birini istediğin kadar eğit vatana millete faydası olmazzzz 15 3 Yanıtla
  • Atak israfil : Bu cok önemli. Habermi simdi. Yani Baska kizlarda annesini öldürsün bak ne güzel egitmilerini de aliyorlar demeki istiyorsunuz ,, okusa neolur ??? 15 1 Yanıtla
  • Ğortı zazaya: Bunların hayrı ancak gardiyanlar görür :) 8 4 Yanıtla
  • Atılkan : Zehirleyin gitsin 11 1 Yanıtla
  • Ali: 18'nde tv kanallarinda boy gostermeye baslarlar. Tiplere bakinca kasar ve cani olduklari belli oluyor. Sinif arkadaslarini dusunsenize. Dersmi calissin o stres ile napsin ! 6 5 Yanıtla
  • yazıkkks: çok üzgünüm bu kızlara. . yaptığınız çok yanlış keşke kaçsaydınız ama öldürmeseydiniz. . ama sizi bu dereceye getiren bir anneyide sorgulamak lazım. . iki evlat ne olduda annesini öldürdü ? 8 3 Yanıtla
  • Günah almak istemem: Arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayın. Bu haber yaklaşık 6-7 ay önce çıkmıştı. Annesi erkeklerle mi birlikte oluyomuş ya da kızları erkeklere mi pazarlamak istiyomuş bu kızlarda dayanamayıp öldürmüş. Ben öyle okudum. 8 2 Yanıtla
  • Enerji Bakanı Bayraktar, Sakarya gaz sahasında yeni bir keşif kuyusu kazılacağını açıkladı
    21:19 Enerji Bakanı Bayraktar, Sakarya gaz sahasında yeni bir keşif kuyusu kazılacağını açıkladı

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraklar, Sakarya gaz sahasında yeni bir keşif kuyusu olan 'Göktepe 1' adlı kuyunun kazılacağını duyurdu. Bayraklar, bu kuyudan önümüzdeki haftalarda yeni bir keşif ve ilave rezerv bulmayı umduklarını belirtti. Ayrıca, Sakarya gaz sahasında günlük gaz üretimini artırarak, Türkiye'nin doğal gaz ihtiyacını karşılamayı hedeflediklerini söyledi.

  • Solingen'de Yangında Hayatını Kaybeden Aile İçin Anma Töreni Düzenlendi
    21:19 Solingen'de Yangında Hayatını Kaybeden Aile İçin Anma Töreni Düzenlendi

    Almanya'nın Solingen kentinde çıkan yangında hayatını kaybeden Türk kökenli Bulgaristan vatandaşı olan aynı aileden 4 kişi için anma töreni düzenlendi. Törene katılanlar, olayın aydınlatılmasını istedi. 1993'te aynı kentte yaşanan Solingen faciasında da 5 aile ferdinin hayatını kaybettiği hatırlatıldı.

  • Fatih'te İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto eden 4 bin kişi toplandı
    21:13 Fatih'te İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto eden 4 bin kişi toplandı

    Fatih'te yaklaşık 4 bin kişi, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla Sultanahmet Meydanı'nda toplandı. Protestocular, İsrail aleyhine slogan atarak Eminönü Meydanı'na yürüdü. Gruptakilere yerli ve yabancı turistler de destek verirken, polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. Katılımcılar, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının görmezden gelindiğini belirterek, soykırımın durdurulması çağrısında bulundu.

  • Ankara'da Engellilerin Katılımıyla Gerçekleştirilen 'Resim Workshop' Sergisi Açıldı
    21:13 Ankara'da Engellilerin Katılımıyla Gerçekleştirilen 'Resim Workshop' Sergisi Açıldı

    Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Gazi Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Resim Workshop' projesinin sergisi, engellilerin katılımıyla açıldı. Keçiören Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde düzenlenen programda, 22 engelli bireyin hayal dünyalarından oluşan resimler sergilendi. Program, engellilerin yaratıcılıklarını geliştirmeyi ve toplumsal yaşama aktif katılımlarını artırmayı hedefliyor.

  • Giresun'da minibüs devrildi: 4 yaralı
    21:11 Giresun'da minibüs devrildi: 4 yaralı

    Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı Elmalı köyünde R.K. idaresindeki minibüsün devrilmesi sonucu sürücü ve beraberindeki Turgut, Durmuş ve Durdane Karahasan yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • TİKA, Kolombiya'da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı
    21:11 TİKA, Kolombiya'da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kolombiya'nın başkenti Bogota ve Maicao kentinde düzenlenen 'Ramazan Programı' kapsamında ihtiyaç sahiplerine 400 gıda paketi ulaştırdı. Yardımlar, Bogota'daki Abou Bakr Al-Sıddık Camii, İstanbul Camii ve El Kurtubi İslami Araştırmalar Merkezi ile Maicao'daki Omar İbn Al-Jattab Camisi'ne teslim edildi ve yetkililer tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. İstanbul Camii Başkanı Carlos Sanchez, Türkiye ve TİKA'ya verdikleri destek için teşekkür etti.

  • Anadolu Alimler Birliği: Mahalli İdareler Genel Seçimleri Ümmetin ve Milletin Geleceğini Düşünme Zamanıdır
    21:09 Anadolu Alimler Birliği: Mahalli İdareler Genel Seçimleri Ümmetin ve Milletin Geleceğini Düşünme Zamanıdır

    Anadolu Alimler Birliği, Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde yaptığı açıklamada, tüm kardeşlere ümmetin ve milletin geleceğini düşünmeleri çağrısında bulundu. Açıklamada, seçimlerin sadece yerel seçim olarak algılanmaması gerektiği vurgulanarak, Türkiye'nin İslami kimliği, ruhu ve kaderini belirleyecek kritik bir seçim olduğu ifade edildi. Ayrıca, İstanbul ve büyükşehirlerde tehlikeli bir projenin olduğu ve partilerin değil ümmetin ve milletin geleceğinin düşünülmesi gerektiği vurgulandı.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: İstanbul'un ikinci bir 5 yıla daha tahammülü yok
    21:09 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: İstanbul'un ikinci bir 5 yıla daha tahammülü yok

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen bir programda konuştu. Yılmaz, İstanbul'un yatırım oranının en fazla azalan il olduğunu belirterek, İstanbul'un ikinci bir 5 yıla daha tahammülü olmadığını söyledi.


Advertisement