Anne, Kız Katmer ve Gözleme Yaparak Ev Ekonomisine Katkı Sağlıyorlar - Son Dakika
Güncel

Anne, Kız Katmer ve Gözleme Yaparak Ev Ekonomisine Katkı Sağlıyorlar

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde altı yıl önce açtıkları işyerinde katmer ve gözleme yapan anne ve kızı ev ekonomisine katkı sağlıyor.

23.01.2016 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde altı yıl önce açtıkları işyerinde katmer ve gözleme yapan anne ve kızı ev ekonomisine katkı sağlıyor.

2009 yılında başladıkları katmer ve gözleme işine bugün de devam eden 66 yaşındaki Ummahan Güneş ve kızı Sevgi Güneş sipariş üzerine yaptıkları katmer, gözleme ve börek ile ev ekonomisine katkı sağlıyor.

İşlerin yoğun olmasından dolayı memnun olduğunu belirten Ummahan Güneş, "Allah bereket versin bol bol kazancımız oluyor" dedi.

Sandıklı'nın meşhur katmer ve gözlemesini altı yıldır yaparak kendi imkanları ile ayakta kalmaya çalıştıklarını belirten Güneş, "Ispanaklı, patatesli gözleme yapıyorum. Kendi imkanlarımız ile ayakta kalmaya çalışıyoruz. Evimiz kira, işyerimiz kira ve çocuklarımı okutuyorum. Kendi imkanlarımla evimize deztek oluyoruz, eşime ve çocuklarımıza katkı sağlıyoruz" diye konuştu.

Şehir dışından da müşterilerinin olduğunu ifade eden Sevgi Güneş de, Afyonkarahisar- Antalya kara yolunu kullanan vatandaşlardan müşterilerinin olduğunu belirtti.

Kargo ile şehir dışına da katmer gönderdiğini kaydeden Güneş, "Yolcu müşterim çok, Antalya, İstanbul, Kastamonu, Denizli gibi illere kargo ile katmer gönderiyoruz. Müşterilerim çok memnun mutlaka alıyorlar yoldan geçerken 50-60 adet" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Anne, Kız Katmer ve Gözleme Yaparak Ev Ekonomisine Katkı Sağlıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement