"Anne" Star'ı Zirveye Taşıdı - Son Dakika
Güncel

"Anne" Star'ı Zirveye Taşıdı

Televizyon kanalları arasındaki rekabet kıyasıya sürerken, Star TV'nin yayınladığı dizilerle hem izlenme oranlarında hem de haber sayısında zirveyi zorladığı belirlendi.

08.12.2016 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medya Takip Ajansı Interpress tarafından her ay düzenli olarak yapılan haber araştırmasına göre, Star TV ekranlarında bu sezon başlayan "Anne" dizisi Kasım ayında Diriliş Ertuğrul'un ardından en çok izlenen ikinci dizi olurken, dizi hakkında ay boyunca yazılı basında 122 haber çıktığı belirlendi. Yine bu sezon başlayan kanalın iddialı yapımlarından olan "Cesur ve Güzel" de izleyiciden büyük ilgi görürken, perşembe akşamları yayınlanan dizi ile ilgili yazılı basına 109 haber yansıdığı tespit edildi. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezlerinden olan "Paramparça" ise reytingleri biraz düşse de hala yerini korurken, dizinin Kasım ayında yazılı basında 106 haberle gündeme geldiği belirlendi.

Yayınlandığı günden beri çok izlenenler sıralamasında yukarılarda yer alan "Kiralık Aşk" ın ise yakında final yapacağı konuşulurken, dizi ile ilgili yazılı basına 95 haberin yansıdığı görüldü. Star TV'nin uzun soluklu dizilerinden olan "Kara Sevda" üst sıralardaki yerini iyice sağlamlaştırırken, sevilen dizi ile alakalı basında 92 haber yer aldığı saptandı. Yazın başlayan ancak tutulunca devam eden "Yüksek Sosyete" hakkında da basında 81 haber çıktığı belirlendi. Pazar akşamlarının dikkat çeken dizisi "Hayat Bazen Tatlıdır" da özellikle genç izleyiciyi ekranlara çekerken, dizinin Kasım ayında 79 haber ile konuşulduğu tespit edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Anne' Star'ı Zirveye Taşıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement