Anne ve İki Kızı, Sobadan Zehirlenerek Öldü - Son Dakika
Güncel

Anne ve İki Kızı, Sobadan Zehirlenerek Öldü

Anne ve İki Kızı, Sobadan Zehirlenerek Öldü

Samsun'un Ladik ilçesinde engelli 10 yaşındaki Sıla ve 13 yaşındaki Selen İnce ile anneleri Ümran İnce, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü.

28.04.2016 14:08  Güncelleme: 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Ladik ilçesinde engelli 10 yaşındaki Sıla ve 13 yaşındaki Selen İnce ile anneleri Ümran İnce, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını yitirdi.

ÖĞRENCİLER OKULA GİTMEDİ

Olay bu sabah Samsun'un Ladik ilçesinde meydana geldi. Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri olan Sıla ve Selen İnce kardeşlerin bugün okula gelmemeleri üzerine öğretmenleri evlerini aradı. Cevap veren olmayınca eve giden yetkililer, uzun süre kapının açılmaması üzerine durumu polise bildirdi.

ANNE VE ÇOCUKLARI ÖLÜ BULUNDU

Çilingir yardımı ile eve giren ekipler, engelli Sıla ve Selen kardeşler ile anneleri Ümran İnce'yi yatakta hareketsiz halde buldu. Yapılan kontrollerinde, anne ve iki kızının sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlendi. Anne ve iki kızının cesetleri, yapılan ilk incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

CUMA GÜNÜ OKULA GİTTİLER

Anne ve kızının ölümlerinin ardından ortaya çıkan dramları, yürekleri dağladı. En son cuma günü okula giden kızlardan o günden bu yana haber alınmadığı belirtildi. Komşularının günlerdir haber alamaması üzerine okul idaresini arayıp çocukların okula gelip gelmediklerini sorması üzerine okul idaresi de 3 gündür okula gelmediklerini söyledi. Bunun üzerine okul yönetimi eve gidip kapıyı uzun süre çaldı. Açan olmayınca durum polise bildirildi. Eve giren ekipler korkunç manzara ile karşılaştı.

EŞİ 5 YIL ÖNCE ÖLMÜŞ

2 engelli çocuğuyla birlikte yalnız yaşayan 38 yaşındaki Ümran İnce'nin eşinin 5 yıl önce öldüğü, komşularının ve Kaymakamlığın yaptığı yardımlarla geçindikleri ifade edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Anne ve İki Kızı, Sobadan Zehirlenerek Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement