Anne ve Kızına Hazin Tören - Son Dakika
Güncel

Anne ve Kızına Hazin Tören

Anne ve Kızına Hazin Tören

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi çalışanı Mübeyyen Çetin ve annesi Beytiye Çetin, gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı.

27.04.2015 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi çalışanı Mübeyyen Çetin ve annesi Beytiye Çetin, gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı.

Kazanın ardından Osmaneli'nden Eskişehir'e nakledilen cenazeler, yapılacak tören için bugün öğle saatlerinde Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze nakil aracı ile Reşadiye Camii'ne getirildi. Cami avlusunu dolduran kalabalık arasındaki Çetin ailesi, aralarında Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un da bulunduğu cenazeye katılanların taziyelerini kabul etti. Namaz öncesi imam, vatandaşlardan helallik aldı. Öğlen namazından sonra kılınan cenaze namazanın ardından Mübeyyen Çetin ve annesi Beytiye Çetin'in cenazeleri, gözyaşları arasında defnedilmek üzere Seyitgazi Mezarlığı'na götürüldü.

İstanbul'a ziyarete gittikleri oğullarının yanından Eskişehir'e doğru yola çıkan Yaşar Çetin idaresindeki 26 RL 155 plakalı araç, dün Adapazarı-Osmaneli karayolunda bariyerlere çarpmış, kazada, şoför Yaşar Metin'in eşi Mübeyyen Çetin (46) ile annesi Beytiye Çetin (84) ağır şekilde yaralanmışlardı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından kaldırıldıkları Osmaneli Devlet Hastanesi'nde hayatlarını kaybetmişlerdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Anne ve Kızına Hazin Tören - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement