Anneler Günü - Son Dakika
Güncel

Anneler Günü

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, "Anneler Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

06.05.2016 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, "Anneler Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Coş, mesajında, bizleri dünyaya getiren, en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan annelerin, sabrın, hoşgörünün ve sevginin kaynağı olduğunu belirtti.

Fedakarlık, merhamet ve şefkatin timsali olan annelerin en değerli varlık olduğunu ifade eden Vali Coş, dünyada anne sevgisinin yerine konulabilecek başka bir değer olmadığını vurguladı.

Vali Coş, çocuklarının mutlu olması ve başarısı için büyük bir sabırla gayret gösteren annelerin haklarının ödenemeyeceğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Onları sadece bu günde değil, hayatımızın her anında hatırlamalı, onlara hak ettikleri değeri her daim göstermeliyiz. Bizlerin sevgi dolu yaklaşımları onların en büyük mutluluğu olacaktır. Saygıdeğer annelerimizin her an yanında olmak, yüzlerini güldürmek, iftihar edebilecekleri evlatlar olmak, onlara verilebilecek en değerli hediyedir. Bu önemli günde, evlatlarını vatan uğruna şehit veren, acılarını milletçe yürekten paylaştığımız şehit annelerimize daimi minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Her türlü fedakarlık ve tükenmez sabırla, dünyanın en yüce görevini yerine getiren ve hayatın tüm güzelliklerine layık olan annelerimize sevgi ve saygılarımı iletiyor, evlatlarıyla, sevdikleriyle beraber nice nice Anneler Gününe sağlık, mutluluk ve huzur içinde ulaşmalarını yüce Allah'tan diliyorum."

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement