Anneler Günü - Son Dakika
Güncel

Anneler Günü

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, "Anneler günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

06.05.2016 19:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, "Anneler günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Kılıçlar, mesajında, evlatlarına hayatın ilk kazanımlarını vererek toplumun sağlıklı bireylerden oluşmasına katkı sağlayan annelere ne kadar teşekkür edilse az olacağını belirtti.

"Bizlere her zaman şefkat ve merhametle davranan annelerimizin en büyük bahtiyarlığı, hiç kuşkusuz yetiştirdikleri evlatların milletini ve devletini seven, bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan hayırlı insanlar olduklarını görmektir" ifadesini kullanan Kılıçlar, mesajında şunları kaydetti:

"Fedakarlıkları hiçbir zaman layıkıyla takdir edilemeyecek kadar yüce olan annelerimize bir vefa borcu olarak sadece bu günlerde değil, yılın her gününde gerekli hürmet ve özeni göstermek bizlerin temel insani vazifelerindendir.

Anneler günü vesilesiyle, evlatlarını vatanımız uğruna şehit veren tüm şehit annelerine minnet ve şükranlarımı sunuyor, acılarını yürekten paylaşıyorum. Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerine her zaman sahip çıkacağımızı bir kez daha vurgulamak istiyorum.

Bu vesileyle tüm annelerimizin Anneler gününü bir kez daha en samimi duygularla kutlar, sağlık ve huzurlu günler dilerim."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Anneler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement