Anneler Gününde Çocukları İçin Sokakları Temizledi - Son Dakika
Güncel

Anneler Gününde Çocukları İçin Sokakları Temizledi

Anneler Gününde Çocukları İçin Sokakları Temizledi

Adana’da eşi işsiz olan temizlik işçisi kadın, Anneler Günü’nü sokakları temizleyerek geçirdi.

10.05.2015 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da eşi işsiz olan temizlik işçisi kadın, Anneler Günü'nü sokakları temizleyerek geçirdi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Mayıs ayının ilk haftasının pazar günü Türkiye'de Anneler Günü olarak kutlandı. Pazar günü kimi çocuklar annelerine sürpriz kutlamalar yaparken, kimi çocuklarda anneleriyle birlikte eğlenmeyi seçti. Ancak bu anne ve çocuklar kadar şanslı olamayan ve çalışmak zorunda olan anneler de vardı. Bunlardan biri de 1 ay önce Adana Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri Daire Başkanlığı'nda çöpçü olarak göreve başlayan 3 çocuk annesi Ayşe Yılmaz (43) anneydi. Yılmaz, 10 yıldır eşi çalışmadığı için pazar günü bile çocuklarına bakabilmek için mesaiye kalıp sokakları temizlemeye devam etti. Herkes çocuklarıyla gülüp oynarken o Nuri Sabuncu Bulvarı'nda güneşin altında bir elinde süpürge diğer elinde kürek ile sokakları temizledi.

"ÇOCUKLARIM İÇİN ÇALIŞIYORUM GURUR DUYUYORUM"

Bulvarda temizlik yapan Ayşe Yılmaz eşi Mahmut Yılmaz'ın 10 yıl önce fabrikadan çıkartılarak işsiz kaldığını nerede iş bulursa orada çalıştığını belirterek, "Bende 1 ay önce temizlik işinde iş buldum çalışıyorum. 3 çocuğum var onlar için çalışıyorum. Bugün anneler günü ama olsun çalıştığım için gurur duyuyorum. Eşim iş bulamıyor bende mecbur olduğum için bugün bile çalışıyorum" diyerek duygulandı.

Yılmaz kendi annesinin Anneler Gününü dün akşam kutladığını, çocuklarının da Anneler Gününü kendisi çalıştığı için bu akşam kutlayacağını söyleyerek, "Çalışmak güzel bir şey hiç zorlanmıyorum. Bugün özel bir gün ancak çalışmam gerekiyor. Evde 3 tane çocuğum var" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Anneler Gününde Çocukları İçin Sokakları Temizledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement