Annem Gelinlik Giymemi İstiyor - Son Dakika
Magazin

Annem Gelinlik Giymemi İstiyor

Annem Gelinlik Giymemi İstiyor

Özel hayatında henüz gelinlik giymeyen Aslı Tandoğan: Annem gelinlik giymemi çok istiyor çünkü o evlenirken gelinlik giyememiş.

29.04.2013 06:03  Güncelleme: 08:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son zamanlarda Halkbank'ın reklamlarında Murat Boz'la birlikte izlediğimiz Aslı Tandoğan, bembeyaz teni, renkli gözleri ve kumral saçları ile giydiği her gelinliği başarıyla taşıyor. Kendi hayatında henüz bu beyaz elbiseyi giymese de, annesinin hayalini gerçekleştirmek için kameraya poz veren Tandoğan, Instyle Weddings dergisinden Pınar Çelikel'in sorularını yanıtladı...

Bu yıl diziniz yok. Günleriniz nasıl geçiriyor?

Halkbank'ın reklam filmleri aslında düşündüğünüzden daha çok zaman alıyor. Geçen günlerde çektiğimiz bir bölüm için üç gün boyunca bir sihirbazdan ders aldım mesela. Yaz aylarında da yeni bir filminde rol alacağım ama onun dışında bu sakin dönem bana çok iyi geldi. Sporumu yapıyorum, her gün yürüyorum. Mutlaka yapacak bir şeyler çıkıyor. Sonra da kendi kendime, "Dizi zamanı ben bunları nasıl hallediyordum?" diye soruyorum.

Nasıl bir aile ortamında büyüdünüz?

Ben küçükken ayrılmış annem ve babam. Babam Antalya'da, annem İzmir'de yaşıyor. Annem özellikle benim gelinlik giymemi çok istiyor çünkü onlar evlenirken annem gelinlik giyememiş. Aslında dizilerde beni pek çok kez gelinlikle gördü ama bu isteğinden vazgeçiremiyorum.

HER DÜĞÜNDE AĞLARIM

Dizilerde bile olsa gelinlik giyince nasıl bir heyecan duyuyorsunuz?

'Ah İstanbul', 'Dudaktan Kalbe', 'Kapalıçarşı' dizilerinde gelinlik giydim. 'Dudaktan Kalbe'de Yiğit Şener ile, bir de Burak Hakkı'yla hayalde evlendim. 'Kapalıçarşı'da ise evlenirken damat Nejat İşler'di.

Boşanmış ailenin çocuğu olarak evliliğe karşı bir ön yargınız var mı?

Ben evliliğe çok da uygun olduğumu düşünmüyorum. Çünkü kendimi baskı altında hissetmeyi seven birisi değilim. Özgür hissetmeyi severim ama bu bir kişiye karşı bağlılık duymadığım anlamına gelmesin. İmzayı atmak üzerimde klostrofobik bir etki yaratabilir ama düğünleri sevmem.

Başkalarının düğünlerine giderken ne giyersiniz?

Gittiğim düğündeki insanlarla yakınlık dereceme göre değişiyor elbette bu. Eğer kır düğünüyse dizide bir elbise, şık bir otelde ise tuvalet tercih edebilirim. Yakın arkadaşlarımdan çoğu evlendiler. Hepsinin düğününde ağlamışımdır. Niye olduğunu hiç bilmiyorum. Hazırlık aşamasında da destek olmak amacıyla yanında olduğum, karar vermesine yardım ettiğim arkadaşlarım oldu.

HERKESİN EĞLENEBİLECEĞİ KIR DÜĞÜNÜ TERCİHİM

Kendiniz için nasıl bir düğün hayal ediyorsunuz?

Ben kır düğünü isterdim. Herkesin dans edip eğlenebileceği bir düğün olur benimki.

Küçük bir kızken, büyüyünce giyeceğiniz gelinliğin modelini çizer miydiniz?

Prenses elbisesi gibi çizerdim. Etekleri en kabarık olan gelinliği seçerim sanırım. Bu konudaki beğenim o zamandan beri hiç değişmedi. Beli oturan, kuyruğu balık gibi olanlar değil de kabarık olanlar masumiyeti daha çok ön plana çıkartıyor bence.

Gelinliğe hangi çiçekleri yakıştırırsınız?

Ben özellikle papatyayı çok severim ama daha çok ev ortamında. Gelinlikle ise iddialı orkideler değil de, soft kır çiçekleri daha çok hoşuma gidiyor. Pembeler ve somonlar; gelin çiçeğinde bana güzel geliyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Annem Gelinlik Giymemi İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement