Annenin Eğitim Azmi, Kaymakam Tarafından Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Annenin Eğitim Azmi, Kaymakam Tarafından Ödüllendirildi

Annenin Eğitim Azmi, Kaymakam Tarafından Ödüllendirildi

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde ikamet eden ve Adıyaman Üniversitesi’nde okuyan 2 çocuk annesi Belkıs Akıncı, azminden dolayı Kahta Kaymakamlığı tarafından ödüllendirildi.

07.11.2015 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde ikamet eden ve Adıyaman Üniversitesi'nde okuyan 2 çocuk annesi Belkıs Akıncı, azminden dolayı Kahta Kaymakamlığı tarafından ödüllendirildi.

Kahta ilçesinden Adıyaman'a günlük gidiş geliş yaparak eğitim gören 2 çocuk annesi 27 yaşında Belkıs Akıncı' ya Kaymakam Ahmet Gazi Kaya, eğitim hayatında kullanması için dizüstü bilgisayar hediye ederek, başarılarının devamını diledi.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde evli ve iki çocuk annesi Belkıs Akıncı, okuduğu liseyi birincilikle bitirmesine rağmen ailesi izin vermediği için üniversiteye gidemedi. Belkıs Akıncı daha sonra evlendi. Belkıs Akıncı, 2 çocuklu bir anne olmasına rağmen öğretmenlik hayalini gerçekleştirmekten vazgeçmedi.

Eşi Zeynal Akıncı'nın büyük desteğini alan Belkıs Akıncı, üniversite sınavına girip öğretmen olabilmek için tanıdıklarından temin ettiği kitaplarla üniversite sınavına hazırlandı.

Üniversite sınavında aldığı puan ile Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü'nü kazanan Belkıs Akıncı, elde ettiği bu başarıdan dolayı Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya tarafından takdir edilerek kendisine dizüstü bilgisayar hediye edildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Annenin Eğitim Azmi, Kaymakam Tarafından Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement