Annesine Kötü Davranan Babasını Öldüren Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Annesine Kötü Davranan Babasını Öldüren Şüpheli Yakalandı

Pendik'te bu sabaha karşı tartışığı 55 yaşındaki babası Adnan Fazlıoğlu'nu bıçaklayarak öldüren 22 yaşındaki A.N.Fazlıoğlu Ataşehir'de saat 21.00 sıralarında düzenlenen operasyonla yakalandı.

17.01.2015 22:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pendik'te bu sabaha karşı tartışığı 55 yaşındaki babası Adnan Fazlıoğlu'nu bıçaklayarak öldüren 22 yaşındaki A.N.Fazlıoğlu Ataşehir'de saat 21.00 sıralarında düzenlenen operasyonla yakalandı. Yaralama, uyuşturucu kullanmak, polise mukavemet gibi suçlardan çok sayıda polise geliş kaydı olduğu öğrenilen şüpheli "Annemle çok kavga ediyorlardı. Bu yüzden onunla tartıştık kendimi kaybettim. " dedi. Şüphelinin Asayiş Şube Müdürlüğündeki sorgusu sürüyor.

Pendik'te sabaha karşı saat 04.00 sıralarında bir evde kavga ihbarını alan polis ekipleri olay yerine gittiklerinde 55 yaşındaki Adnan Fazlıoğlu'nun cesedi ile karşılaştı. Bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen Adnan Fazlıoğlu'nun 22 yaşındaki oğlu tarafından bıçaklandığı tespit edildi. Olaydan sonra kaçan şüpheliyi yakalamak için operasyon başlatıldı.

Şüphelinin gidebileceği adreslerde pusu kuran Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, saat 21.00 sıralarında Ataşehir'de bir eve baskın yaptı. Baskında babasını bıçaklayarak öldüren şüpheli A.N. Fazlıoğlu gözlatına alındı. Cinayet Büro Amirliğine getirilen şüpheli ilk sorgusunda babasını, annesi ile kavga ettiği için öldürdüğünü söyledi. Daha önceden polise bir çok kez geliş kaydı bulunan şüphelinin "Annem'le sık sık kavga ediyorlardı. Ona eziyet ediyor kötü davranıyordu. Defalarca yapmamasını söylemiştim. Sabaha karşı bu nedenle bir kez daha tartıştık. Kendimi kaybettim." dediği öğrenildi. Şüphelinin poliste yapılan sorgusu sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Annesine Kötü Davranan Babasını Öldüren Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Metin Küçüksolak: Mekanın cennet olsun Babacığım seni çok ama çok seviyoruz hiç bi zaman unutulmayacaksın çünkü sen asla ve asla unutulmayacak bi insandın.. 17 6 Yanıtla
  • Fazlıoğlu: Hayat ne kadar basit. Ailenin Ahmet'i Dedesinin ismini taşıyan tek insan. Babasını tek oğlu tarafından öldürülüyor. Sebep; Bonzai. Ah be Adnan Abi yetiştirememişsin oğlunu . Mekanın cennet olsun 17 1 Yanıtla

Advertisement