Annesini Öldüren Sanık Olayı Anlattı, Kadının Yakınları Göz Yaşlarına Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Annesini Öldüren Sanık Olayı Anlattı, Kadının Yakınları Göz Yaşlarına Boğuldu

Annesini Öldüren Sanık Olayı Anlattı, Kadının Yakınları Göz Yaşlarına Boğuldu

Eyüp'te servis aracı içinde annesini 15 yerinden bıçaklayarak öldüren Caner Adıgüzelli, hakim karşısına çıktı. Olayı anlatırken kardeşleri ağladı. Savcı müebbet isterken mahkeme ertelendi.

17.06.2016 11:34  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyüp'te 5 Mayıs günü, servis aracı içinde annesi Neşe Adıgüzelli'yi 15 yerinden bıçaklayarak öldüren Caner Adıgüzelli, hakim karşısına çıktı. İstanbul 17. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmaya sanık Caner Adıgüzelli tutuklu bulunduğu cezaevinden getirildi. Sanığın kardeşleri de duruşmayı izledi.

ANNESİ İSTANBUL'A DÖNMEK İSTEMİŞ

Mahkeme başkanı sanıktan olayı anlatmasını istedi.

Babası öldükten sonra, annesini Manisa'da yaşayan teyzesinin yanına gönderdiğini, burada annesiyle zaman zaman telefonla görüştüğünü anlatan Adıgüzelli, annesinin daha sonra İstanbul'a dönmek istediğini söyledi.

İstanbul otogarından annesini arabayla aldığını daha sonra ev bakmak için önce Çerkezköy'e gittikerini, ardından da annesinin kardeşlerini görmek istemesi üzerine Sarıyer'e gittiklerini anlatan Adıgüzelli burada kardeşlerinin okuldan çıkması için araçta beklediklerini söyledi.

OLAYI ANLATTI SALONDAKİLER AĞLADI

Araçta beklerken annesinin kendisine "Ben kararımı değiştirdim. Burada yaşamaktan vazgeçtim. Manisa'ya geri döneceğim" dediğini, bunun üzerine annesiyle tartıştıklarını daha sonra da ölen babasına küfür ettiği için sinirlenip arabadaki bıçağı korkutmak amacıyla annesine bir iki defa salladığını ve sonrasında da annesinin yere düştüğünü anlattı. Sanığın anlattıkları karşısında duruşma salonunda bulunan kardeşleri ve akrabaları göz yaşlarını boğuldu.

Annesini Öldüren Sanık Olayı Anlattı, Kadının Yakınları Göz Yaşlarına Boğuldu


KARDEŞLERİNİ TANIK OLARAK DİNLETMEK İSTEDİ

Daha sonra söz alan sanık avukatı Caner Adıgüzelli'nin kardeşlerinin tanık olarak dinlenmesini talep etti.

SAVCI AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET TALEP ETTİ

Bu konuda görüşü sorulan savcı, talebin reddini isteyerek sanığın, "Annesini tasarlayarak kasten öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasını talep etti. Mahkeme heyeti de tanık dinletme talebini reddederek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Caner Adıgülli Eyüp'te 5 Mayıs 2016'da kullandığı servis aracı içinde tartıştığı annesini 15 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden Caner Adıgüzelli, annesi Neşe Adıgüzelli'yi (42) öldürdüğünü beyan ederek teslim oldu. Adıgüzelli'nin verdiği bilgi doğrultusunda, Bahçeköy'de bir minibüsü kontrol eden polis ekipleri, Neşe Adıgüzelli'nin cesediyle karşılaştı. Mahkemeye çıkarılan Caner Adıgüzelli "Annesini tasarlayarak kasten öldürmek" suçundan tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Annesini Öldüren Sanık Olayı Anlattı, Kadının Yakınları Göz Yaşlarına Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • DOBRIC LI: OYSAKI CENNET ANNENIN AYAKLARI ALTINDA IDI RAKI BULASIN SIMDI 11 9 Yanıtla
  • Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Denizli'de yapılacak
    10:14 Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Denizli'de yapılacak

    Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası 22-26 Nisan tarihleri arasında Denizli'de yapılacak. Şirinköy ve Akvadi Spor Tesisleri'nde gerçekleşecek şampiyonada 8 ilden 13 takım mücadele edecek.

  • Türkiye Hazır Giyim Sektörü Dünya Liderliğine Oynayabilir
    10:14 Türkiye Hazır Giyim Sektörü Dünya Liderliğine Oynayabilir

    Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, Türkiye'nin katma değeri yüksek ürünlerle marka olarak dünya liderliğine oynayabilecek durumda olduğunu belirtti. Hazır giyim ve tekstil sektöründe yaşanan düşüşe rağmen Avrupalı sektör temsilcilerinin Türkiye'ye yeniden 'yeşil ışık' yakması, sektöre umut verdi. Çevikel, Türkiye'nin artık ucuz değil, katma değeri yüksek marka üretmesi gerektiğini vurguladı ve Türk tekstil sektörünün dönüm noktasında olduğunu ifade etti.

  • Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final
    10:13 Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final

    Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki futbolcusu Muhammet Taha Şahin, Avrupa kupaları hedefleri olduğunu belirterek, "Her maç bizim için bir final" dedi. Şahin, Başakşehir maçı öncesi yaptığı açıklamada, takımın hedeflerine ulaşmak için her maça final gibi çıktıklarını vurguladı. Ayrıca Türkiye Milli Takımı'na gitmek istediğini ve Rizespor'un taraftarının kendileri için itici bir güç olduğunu söyledi.

  • Bursa'da Metruk Binalara Operasyon: Şüpheli Şahıslar Kontrol Edildi
    10:12 Bursa'da Metruk Binalara Operasyon: Şüpheli Şahıslar Kontrol Edildi

    Bursa'da Yunus Timleri, şehrin çeşitli mahallerinde bulunan metruk binalara şok baskınlar düzenledi. Metruk binalarda bulunan şüpheli şahıslar kontrol edilirken, bir şahıs polise 'odun toplamaya geldim' dedi.


Advertisement