Annesini Toprağa Veren Çakıcı, Cezaevine Getirildi - Son Dakika
Güncel

Annesini Toprağa Veren Çakıcı, Cezaevine Getirildi

Annesini Toprağa Veren Çakıcı, Cezaevine Getirildi

Edirne'de Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde hükümlü olan Alaattin Çakıcı, vefat eden annesi Şakire Çakıcı'nın cenazesine katılmak için aldığı 36 saatlik 'mazeret' izninin ardından yeniden ring araçlarıyla cezaevine getirildi.

19.02.2016 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde hükümlü olan Alaattin Çakıcı, vefat eden annesi Şakire Çakıcı'nın cenazesine katılmak için aldığı 36 saatlik 'mazeret' izninin ardından yeniden ring araçlarıyla cezaevine getirildi. Çakıcı'nın geceyi de Metris Cezaevi'nde geçirdiği bildirildi.

Edirne Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde hükümlü olan Alaattin Çakıcı'nın İstanbul'da oturan ve son 25 gündür KOAH ile böbrek hastalığı nedeniyle yoğun bakımda tutulan 88 yaşındaki annesi Şakire Çakıcı, hayatını kaybetti. Vefat haberini cezaevinde alan Alaattin Çakıcı, avukatları aracılığıyla Edirne Cumhuriyet Savcılığı'na Ceza Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı hakkındaki Kanunun 94'üncü maddesindeki 'annesinin cenazesi' nedeniyle 2 günlük mazeret izni talebinde bulundu. Dilekçeyi inceleyen başsavcılık, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden gelen güvenlik tedbirlerinin alındığına dair olumlu görüşün ardından Çakıcı'ya 36 saat cenaze izni verdi. Dün cezaevinden geniş güvenlik önlemleriyle ve jandarma ekipleri eşliğinde çıkarılan Çakıcı, İstanbul Gültepe'deki evinde taziyeleri kabul ettikten sonra annesi Şakire Çakıcı'yı gözyaşlarıyla toprağa verdi.

GECEYİ METRİS'TE GEÇİRDİ

Geceyi kanun gereği Metris Cezaevi'nde geçiren Çakıcı, sabah yeniden annesi Şakire Çakıcı'nın evinde taziyeleri kabul etti. İzin süresi dolan Çakıcı, jandarma ekipleri eşliğinde ring aracıyla Edirne'de Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'ne getirildi. Çakıcı'nın kortejine yol boyunca jandarma ekipleri de güvenlik önlemi alarak eşlik etti. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Annesini Toprağa Veren Çakıcı, Cezaevine Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement