Konya'da Annesinin Boğazını Keserek Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Konya'da Annesinin Boğazını Keserek Öldürdü

Konya\'da Annesinin Boğazını Keserek Öldürdü

Konya'da 46 yaşındaki İbrahim Demirci, belirlenemeyen nedenle tartıştığı annesi 73 yaşındaki Aysel Demirci'yi, bıçakla boğazını keserek öldürdü.

03.07.2015 10:56  Güncelleme: 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da 46 yaşındaki İbrahim Demirci, belirlenemeyen nedenle tartıştığı annesi 73 yaşındaki Aysel Demirci'yi, bıçakla boğazını keserek öldürdü. Gözaltına alınan ve şizofreni hastası olduğu öne sürülen Demirci, gazetecilerin 'niçin öldürdünüz?' sorusuna, "Hapları attım. Hz. İsa geldi, ben Deccal'im dedi, öldürdüm" diye cevap verdi.

Olay, saat 03.30 sıralarında merkez Meram İlçesi Abdülaziz Mahallesi Yıldırım Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre 4 çocuk annesi Aysel Demirci, birlikte yaşadığı bekar oğlu İbrahim Demirci ile belirlenemeyen nedenle tartıştı. İbrahim Demirci, tartışmaya sırasında annesini dövdü. Anne Demirci de, oğlunun dayağından başka bir odaya kaçarak kurtuldu.

Bunun üzerine İbrahim Demirci, mutfaktan bıçak alıp annesinin peşinden gitti. Odaya giren İbrahim Demirci, annesi Ayşe Demirci'nin boğazını kesti. Yaşlı kadın kanlar içinde yere yığılırken, İbrahim Demirci de evden ayrıldı. Evdeki gürültüyü duyan komşuları, polise ve sağlık görevlilerine haber verdi. Eve gelen polis ve sağlık görevlileri kadının öldüğünü belirledi. Kaçan İbrahim Demirci de evin yakınlarında polis tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan Demirci, sağlık kontrolü için Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Demirci, gazetecilerin, "Niçin öldürdünüz?" sorusu üzerine "Hapları attım. Hz. İsa geldi, ben Deccal'im dedi, öldürdüm."diye cevap verdi.

Komşuları, şizofreni hastası olduğu öne sürülen İbrahim Demirci'nin, annesiyle genelde, para isteyip vermemesi üzerine tartıştıklarını iddia etti.

Yaşlı kadın cesedi otopsi yapılmak üzere Dr. Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırıldı. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da Annesinin Boğazını Keserek Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement