24 Yaşındaki Genç, Annesinin Gözü Önünde 5. Kattan Atladı - Son Dakika
3.Sayfa

24 Yaşındaki Genç, Annesinin Gözü Önünde 5. Kattan Atladı

24 Yaşındaki Genç, Annesinin Gözü Önünde 5. Kattan Atladı

Manisa'da bunalıma giren genç, 5. kattan kendisini boşluğa bıraktı. Oğlunu ikna etmek için olay yerine gelen annenin sinirlenerek, "Atla da kurtulayım" dediği iddia edildi.

17.05.2016 18:55  Güncelleme: 22:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Yunusemre ilçesi Tevfikiye Mahallesi'nde bunalıma giren bir genç, annesinin gözleri önünde 5. kattan kendisini boşluğa bıraktı. Brandanın üstüne düşen genç, hastaneye kaldırıldı. Oğlunu ikna etmek için olay yerine gelen annenin sinirlenerek, "Atla da kurtulayım" dediği iddia edildi.

ANNESİNİN GETİRİLMESİNİ İSTEDİ

Manisa'nın Yunusemre ilçesi Tevfikiye Mahallesi'nde iddiaya göre, apartmanın 5. katına çıkıp intihar girişiminde bulunan İ.E. (24) annesinin getirilmesini istedi.

24 Yaşındaki Genç, Annesinin Gözü Önünde 5. Kattan Atladı

"BİR TEK ŞARTLA İNERİM O DA ANNEMİN BURAYA GELMESİ"

İ.E., kendisini ikna etmeye çalışan polislere ve psikologlara, "Bir tek şartla inerim o da annemin buraya gelmesi. Onun yüzünü göreyim hemen ineceğim" demesi üzerine polis, gencin annesi A.E.'yi olay yerine getirdi.

ANNESİNİN SÖZLERİ ÜZERİNE KENDİSİNİ BİR ANDA BOŞLUĞA BIRAKTI

A.E., oğlunu çatıda görünce ilk olarak vazgeçirmek için ikna etmeye çalıştı. Bir süre sonra sinirlenen anne A.E., "Nedir senden çektiğim. Atla da sen de ben de kurtulayım bari" demesi üzerine İ.E. kendisini bir anda boşluğa bıraktı.

HAVA YASTIĞINA DÜŞTÜ

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı AKS birimlerinin açtığı hava yastığına düşen genç, 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

ANNE UZUN UĞRAŞLAR SONUCU SAKİNLEŞTİRİLDİ

Oğlunun kendisini 5. kattan attığına şahitlik eden ve brandanın üzerinde hareketsiz şekilde gören anne A. E. feryat ederken uzun uğraşlar sonucu sakinleştirildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

24 Yaşındaki Genç, Annesinin Gözü Önünde 5. Kattan Atladı

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 24 Yaşındaki Genç, Annesinin Gözü Önünde 5. Kattan Atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kuşadası'nda İşletme Önünde Silahlı Kavga: 2 Tutuklama
    21:06 Kuşadası'nda İşletme Önünde Silahlı Kavga: 2 Tutuklama

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir işletme önünde meydana gelen silahlı kavga olayına karışan ve adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden ikisi tutuklandı. Olayda kullanılan av tüfeği ile birlikte toplam 2 adet ruhsatlı av tüfeğine el konuldu.

  • Sivas Kangal'da trafik kazası: 1'i ağır 3 kişi yaralandı
    21:03 Sivas Kangal'da trafik kazası: 1'i ağır 3 kişi yaralandı

    Sivas'ın Kangal ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Kazada, mitsubishi marka pikap aracın takla atması sonucu araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumu ciddiyetini korurken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Kahramanmaraş'ta seyir halindeyken alev topuna dönen otomobil söndürüldü
    20:55 Kahramanmaraş'ta seyir halindeyken alev topuna dönen otomobil söndürüldü

    Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde seyir halindeyken yanmaya başlayan bir otomobil, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sonucu araç kullanılamaz hale geldi ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement