Annesinin Hastalığını Bahane Ederek Çıktığı Cezaevine Hırsızlık Yaparak Dönmüş - Son Dakika
Güncel

Annesinin Hastalığını Bahane Ederek Çıktığı Cezaevine Hırsızlık Yaparak Dönmüş

Annesinin Hastalığını Bahane Ederek Çıktığı Cezaevine Hırsızlık Yaparak Dönmüş

ANNESİNİN hastalığını bahane ederek aldığı izinle cezaevinden çıkan, lüks bir siteden 150 bin liralık ziynet eşyası ile 1 tabanca çaldıktan sonra izin dönüşü cezevine dönen şüpheli Denizhan Y, tahliye olduğu gün gözaltına alındı.

08.09.2016 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANNESİNİN hastalığını bahane ederek aldığı izinle cezaevinden çıkan, lüks bir siteden 150 bin liralık ziynet eşyası ile 1 tabanca çaldıktan sonra izin dönüşü cezevine dönen şüpheli Denizhan Y, tahliye olduğu gün gözaltına alındı.  Kadın ortağıyla birlikte hırsızlık yaptığı tespit edilen şüpheli Denizhan Y., yeniden tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Etiler'deki lüks bir sitede oturan ve bakır imalathanesi bulunan işadamı Ali K. evinden 150 bin liralık ziynet eşyası ve tabancasının çalındığını 6 Temmuz'da emniyete bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, ev sahibinin çocuğu için koyduğu gizli kameraları inceleyerek, eve hırsızlık için 1'i kadın 2 kişinin girdiğini belirledi. Görüntülerde kadının eve girerken başının açık oduğu, çıkarken ise kapalı olduğu görüldü. Erkek şüphelinin çok sayıda suçtan kaydı olan ve Maltepe Cezaevi'nde tutuklu bulunan Denizhan Y., olduğu  tespit edildi. Polis, şüphelinin 4 Temmuz'da annesinin hastalığını bahane ederek izin aldığını, 6 Temmuz'da hırsızlık olayını gerçekleştirdiğini, 8 Temmuz'da cezaevine geri döndüğünü belirledi.

Polis ekipleri, 22 Temmuz'da tahliye olan Denizhan Y'yi, cezaevi çıkışında gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olaya karıştığı belirlenen kadın şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Annesinin Hastalığını Bahane Ederek Çıktığı Cezaevine Hırsızlık Yaparak Dönmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement