Annesinin Sevgilisini 2 Bıçakla Öldürmüş - Son Dakika
3.Sayfa

Annesinin Sevgilisini 2 Bıçakla Öldürmüş

Annesinin Sevgilisini 2 Bıçakla Öldürmüş

Bursa'da, evinde 10 bıçak darbesiyle öldürülmüş olarak bulunan 51 yaşındaki Hamza Deniz'in cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan, birlikte yaşadığı kadının oğlu 22 yaşındaki Savaş Tomurkan, "Konuşmak için yanına gittim. Sonra tartıştık. Kendisini iki bıçakla öldürdüm. Bu sırada elim de kesildi.

10.02.2016 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, evinde 10 bıçak darbesiyle öldürülmüş olarak bulunan 51 yaşındaki Hamza Deniz'in cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan, birlikte yaşadığı kadının oğlu 22 yaşındaki Savaş Tomurkan, "Konuşmak için yanına gittim. Sonra tartıştık. Kendisini iki bıçakla öldürdüm. Bu sırada elim de kesildi. Namusumu temizledim. Pişman değilim" dedi.

Osmangazi İlçesi'ne oturan Hayriye Tomurkan geçtiğimiz pazartesi akşamı Yeni Karaman Mahallesi Özgen Sokak'taki evine geldiğinde, birlikte yaşadığı Hamza Deniz'in yatak odasında kanlar içindeki cansız bedeni ile karşılaştı. Olayın şokunu üzerinden atan Hayriye Tomurkan polise haber verdi. Evde yapılan incelemede, Hamza Deniz'in göğsüne ve sırtına isabet eden 10 bıçak darbesi ile öldürüldüğü ortaya çıktı.

Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde ifade veren Hayriye Tomurkan, eşinden boşanmak için dava açtıktan sonra tanıdığı Hamza Deniz ile imam nikahı ile birlikte yaşadığını söyledi. Tomurkan verdiği ifadede, Hamza Deniz'i kimin öldürdüğünü bilmediğini şüphelendiği hiç kimsenin de bulunmadığını belirtti.

OTOBÜS TERMİNALİNDEKİ KAMERALAR KAYDETMİŞ

Soruşturmayı genişleten polis, Hayriye Tomurkan'ın Manisa'nın Soma İlçesi'nde babasıyla birlikte yaşayan oğlu Savaş Tomurkan'ın cinayet günü Soma'da olmadığını belirledi. Manisa'ndan gelen otobüslerin yolcuları indirdiği perondaki güvenlik kameraları kayıtlarını inceleyen polis, buradaki yolculardan birinin Savaş Tomurkan olduğunu saptadı. Görüntülerin izletildiği Hayriye Tomurkan da, o kişinin oğlu olduğunu doğruladı. Bunun üzerine Savaş Tomurkan Soma'da gözaltına alınıp, dün gece Bursa'ya getirildi.

'NAMUSUMU TEMİZLEDİM, PİŞMAN DEĞİLİM'

Polise ifade veren Savaş Tomurkan, önceden İstanbul Çerkezköy'de yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:

"Annem babamdan boşanmak için dava açtı. Sonra aşçılık yapan Hamza Deniz ile birlikte yaşamaya başladılar. Onlar Bursa'ya yerleşti, bizde Soma'ya döndük. Olay günü Hamza ile görüşmek üzere Bursa'ya geldim. Yanımda kendimi korumak için bıçak bulunuyordu. Eve gittiğimde kendisiyle tartıştık. Sonra onu yanımdaki bıçak ve mutfaktan aldığım  ekmek bıçağı ile öldürdüm. Bu sırada ellerim kesilmişti. Yarayı sardım. Bıçakları ise Abdal Köprüsü'nden attım. Soma'ya döndüm. Sonra da yakalandım. Namusumuzu temizlediğim için pişman değilim."

Abdal Köprüsü'nde dün gece arama yapan polis olayda kullanılan bir bıçağı bulurken diğerine ulaşamadı. Sorgulaması tamamlanan Savaş Tomurkan bugün adliyeye çıkartıldı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Annesinin Sevgilisini 2 Bıçakla Öldürmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement