Ansimod Başkanı Biçer Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

Ansimod Başkanı Biçer Açıklaması

Ankara Siteler Mobilya Üreticileri Derneği (Ansimod) Başkanı İsmail Biçer, "Hedeflerimizi büyük tutup, Siteleri hak ettiği yere getirmek için mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

08.04.2015 21:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Siteler Mobilya Üreticileri Derneği (Ansimod) Başkanı İsmail Biçer, "Hedeflerimizi büyük tutup, Siteleri hak ettiği yere getirmek için mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

JW Marriott Hotel'de düzenlenen Ansimod gala yemeğinde konuşan Biçer, derneklerinin 14 kurucu üye ile 2014 yılında kurulduğunu hatırlattı. Kısa sürede tamamı üretici ve ihracatçıdan oluşan 36 üye sayısına ulaştıklarını belirten Biçer, Ankara mobilya üreticilerinin neler başarabileceğini ispat etmek için Ansimod'u kurduklarını söyledi.

Biçer, Ansimod olarak ATO Congresium'da bugün açılışı yapılan Ankaff 3. Mobilya fuarında bir ilki gerçekleştirdiklerine dikkat çekerek, "Üyelerimizle mobilya sektöründe brüt 12 bin metrekarelik 'Türkiye'nin en büyük tek tip özel dekorlu projesiyle' dizayn ettiğimiz stantlarımızda ürünlerimizi 12 Nisan'a kadar sergileyeceğiz. Hedeflerimizi büyük tutup, Siteleri hak ettiği yere getirmek için mücadeleye devam edeceğiz" diye konuştu.

Yemeğe ayrıca Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz ile Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Ansimod Başkanı Biçer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement