Antalya Ak Parti, Antalya'da Sonuçları 'Bangır Bangır' Şarkısıyla Kutluyor - Son Dakika
Güncel

Antalya Ak Parti, Antalya'da Sonuçları 'Bangır Bangır' Şarkısıyla Kutluyor

Antalya Ak Parti, Antalya\'da Sonuçları \'Bangır Bangır\' Şarkısıyla Kutluyor

Ak Parti, Antalya'da sonuçları 'Bangır Bangır' şarkısıyla kutluyor (EK) 2)'SENİ BAŞKAN YAPACAĞIZ' Antalya'da Ak Parti'nin seçim zaferini kutlamak için il başkanlığı önünde buluşan kalabalığın sayısı gecenin ilerleyen saatlerinde arttı.

02.11.2015 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti, Antalya'da sonuçları 'Bangır Bangır' şarkısıyla kutluyor (EK)

2)'SENİ BAŞKAN YAPACAĞIZ'

Antalya'da Ak Parti'nin seçim zaferini kutlamak için il başkanlığı önünde buluşan kalabalığın sayısı gecenin ilerleyen saatlerinde arttı. Zaferi kutlamak için gelenler sadece il başkanlığı önünü değil, parti binasının hemen karşısında bulunan yaya üst geçidini de kapladı.

Kutlamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu posterlerine Ak Parti bayrakları ve Türk bayrakları açıldı. Havai fişeklerin atıldığı, meşalelerin yakıldığı kutlamalarda 'Seni Başkan Yapacağız' yazılı dövizler açıldı. Kutlamalarda Ak Parti'nin seçim şarkılarıyla beraber 'Dombra' da defalarca çalındı.

Başbakan Davutoğlu'nun Konya'daki konuşmalarının ardından önce Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ardından Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve sırasıyla İl Başkanı Rıza Sümer ve yeniden milletvekilli seçilen Mustafa Köse, Hüseyin Samani, Gökcen Özdoğan Enç parti binası önünde oluşturulan platforma gelerek partilileri selamladı. Milletvekili ve belediye başkanları seçim zaferini kutlarken havai fişek gösterisi de dakikalarca sürdü.

'KORKULU RÜYALAR GÖSTERMEK İSTEDİLER'

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, 'Milletin zaferi hayırlı olsun. Bu millete birileri 5 ay boyunca korkulu rüyalar göstermek istedi, ama millet büyük oyunu gördü ve anasının ak sütü gibi helal oylarıyla esaret zincirini parçaladı" diye konuştu.

'YÜZDE 42 OY, 7 MİLLETVEKİLİ'

Aynı zamanda Antalya'nın iki kadın milletvekilinden biri olan Enç ise duygularını anlatmakta zorlandığını belirterek, 'Hamdolsun bugünleri gösteren Allah'a. Bugün bir kere daha gösterdi ki aziz millet dedi ki 'tek başına iş başına'" dedi. 1 Kasım seçimlerinden 7 milletvekiliyle ayrıldıklarını belirten Enç, bu başarının kendilerine çok daha büyük sorumluluklar yüklediğini, Ak Parti'ye oy vermeyenleri de kucaklayacaklarını söyledi.

Milletvekili Hüseyin Samani de tarihi bir zafere imza attıklarını belirterek, 'Bugün ülkemizdeki her iki kişiden bir tanesi Ak Parti'ye oy verdi. Bu büyük bir mutluluk ve sorumluluktur. Omuzlarımızdaki yükün bir kat daha arttığını hissediyoruz" dedi. Antalya'da ulaştıkları yüzde 42'lik oy ve 14 milletvekilliğinden 7'sini almalarının da kent adına tarihi bir başarı olduğuna dikkat çeken Samani, başarıda emeği olan herkese tek tek teşekkür etti. Milletvekili Mustafa Köse, 'Bugün, gün boyunca arkadaşlarımız, sandık görevlileri bizleri aradı. Sonuçlar netleşmeye başladıkça arayanlar telefonda ağlıyordu ve bu sessiz bir milletin haykırışıydı" diye konuştu.

'ANTALYA'NIN PLAKASINI YAZDIK'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise konuşmasına, 'Bugün Antalya'nın plakasını yazdınız. 7 milletvekili ile yazdınız. Bugün sadece Türkiye kazanmadı, sadece Antalya kazanmadı. Dünyadaki mazlumlar garipler, dünya kazandı" diyerek başladı. Antalya'da tarihin bir kez daha yazıldığı ve Antalya'nın demokrasinin kalesi olduğunu bir kez ispat ettiğini kaydeden Türel, partisinin ulaştığı başarının dünya siyasi tarihine geçecek nitelikte olduğunu söyledi.

'ALLAH ONLARA FIRSAT VERMEDİ'

İl Başkanı Sümer, 7 Haziran seçimlerinde 19 milyon oy almalarına rağmen 'paralel yapı'nın televizyon kanallarının yaptığı algı yönetimiyle barajın altında kalmış bir parti gibi hüzne boğulduklarını, kadınların, gençlerin ağladığını söyledi. Sümer, 'Allah onlara bir daha fırsat vermedi. O hayırcıları, blok siyaseti yapanlara, terörle siyaset yapanlara muhtaç etmedi" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Ak Parti, Antalya'da Sonuçları 'Bangır Bangır' Şarkısıyla Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement