Antalya Anadolu Dansları Break Dansla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Antalya Anadolu Dansları Break Dansla Buluştu

Antalya Anadolu Dansları Break Dansla Buluştu

Anadolu dansları ile break dansı aynı sahnede buluşturan 'Red Bull Anadolu Break' topluluğu, Antalya'da izleyiciyle buluştu.

09.11.2015 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu dansları ile break dansı aynı sahnede buluşturan 'Red Bull Anadolu Break' topluluğu, Antalya'da izleyiciyle buluştu. Antalya Kültür Merkezi Aspendos Salonu'nda gerçekleşen gösteride sokağın ruhundan doğan break dans ile toprağın gücünü yansıtan Anadolu dansları aynı sahnede buluştu. Prömiyerini 9 Ekim'de İstanbul'da yapan gösteri modern ile gelenekselin birlikteliğinden doğan rengarenk dansların ve kültürün hikayesini sahneye taşıyor.

Anadolu topraklarında asırlardır icra edilen halk oyunları ile dünyada yükselişini sürdüren break dansın figürlerinin modern bir koreografide bir araya geldiği gösteriye, Antalyalılar büyük ilgi gösterdi. Salonu hınca hınç dolduran Antalyalılar 45 dakika boyunca muhteşem bir görsel şölene tanıklık etti.

Projenin koreografisini Flying Steps'in kurucularından Kadir Memiş üstlendi. Etkinliğin dans ekibi ise Aydan Uysal, Bora Günebakan, Eftal Dirlik, Ferhat Düz, Mehtap Çınar, Miktat Furkan Yılmaz, Ozan Karabağ, Serdar Karaman ve Salih Karagöz'den oluştu.

Gösteri, 13 Kasım'da Eskişehir'de, 15 Kasım'da Ankara'da, 18 Kasım'da İzmir'de, 24 Kasım'da İstanbul'da sahnelenecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Anadolu Dansları Break Dansla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement