Antalya Araç Muayane İstasyonlarında Bayram Yoğunluğu - Son Dakika
Güncel

Antalya Araç Muayane İstasyonlarında Bayram Yoğunluğu

Antalya Araç Muayane İstasyonlarında Bayram Yoğunluğu

Ramazan Bayramı öncesi Antalya'da araç muayene istasyonlarında büyük yoğunluk yaşandı.

17.07.2015 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan Bayramı öncesi Antalya'da araç muayene istasyonlarında büyük yoğunluk yaşandı.

Sütçüler istasyonunda randevu sırası günler öncesinden dolduğu için çok sayıda araç daha sakin olan Yeşilbayır istasyonuna yönlendirildi. Talebi karşılayabilmek için Antalya'daki muayene istasyonları gece mesaisi yaptı. Sabah gittikleri muayene istasyonundan akşam çıkabilen sürücüler, Antalya'daki istasyon sayısının artırılmasını istedi. Yoğunluktan dolayı beklemeyi göze alamayan sürücülerden bazıları araçlarını muayene ettirebilmek için Burdur gibi komşu illerin yolunu tuttu.

TABUTLU CENAZE NAKİL ARACINA ÖNCELİK

Muayene istasyonuna gelenler arasında tabutlu cenaze nakil araçları da dikkat çekti. İstasyondaki vatandaşların arasından muayeneye gelen cenaze nakil araçlarındaki tabutun içinin dolu olup olmadığını soranlar oldu. Ancak tabutların boş olduğu belirtildi. Cenaze nakil aracına öncelik tanınarak muayenesi yapıldı.

ÇÖZÜM, SAYIYI ARTIRMAKTA

Antalya'da istasyonların sayısının artırılmasını isteyen vatandaşlar, 'Sütçüler ve Yeşilbayır istasyonları talebi karşılamada yetersiz kalıyor. Muayene istasyonlarında saatlerce bekleyerek en değerli hazinemiz olan zamanı öldürüyoruz. Bu soruna acilen çözüm bulunmasını istiyoruz" dedi.

CEZA YEDİM

Antalya Gebiz'den gelen kamyonet sürücüsü Enver Şahin, yoğunluktan dolayı randevu alamadığı için aracının muayenesini yaptıramadığını, bu nedenle trafik cezası yediğini kaydetti. Şahin, "Bir haftadır aracımı muayene ettirebilmek için uğraşıyorum. iki gün önce trafik cezası yedim. Muayene ettirebilmem için yedi gün süre verdiler. Bu 7 günlük süre de bayram tatiline denk geliyor. Telefonla randevu verilmeyince saat 08.00'de Sütçüler istasyonuna gittim. Muayene sırası alamayınca Yeşilbayır'daki istasyona yönlendirdiler. Burada da saat 15.00 oldu. Hala da muayeneye giremedim" dedi.

CANTIMI BEĞENMEDİLER

İstasyonda bir gününün harcandığını söyleyen Tekin Bilgin de 'Ben de 08.00'de geldim. Öğle satlerinde muayeneye girdiğimde cantları değiştirmem istendi. Cant alıp tekrar geldim. Tekrar beklemekteyim. Antalya'ya artık bu istasyonlar yetmiyor. İstasyon sayısını artırsınlar. Her ilçeye bir istasyon kursunlar. Mecbur mu bu insanlar bu çileyi çekmeye" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Araç Muayane İstasyonlarında Bayram Yoğunluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement