Antalya Bariyere Çarpan Otomobilin Sürücüsü Öldü - Son Dakika
Güncel

Antalya Bariyere Çarpan Otomobilin Sürücüsü Öldü

Antalya'nın Akseki İlçesi'nde kontrolden çıkıp bariyere çarpan otomobilde sürücü 32 yaşındaki Ufuk Kurt 36 yaşamını yitirdi.

25.03.2017 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Akseki İlçesi'nde kontrolden çıkıp bariyere çarpan otomobilde sürücü 32 yaşındaki Ufuk Kurt 36 yaşamını yitirdi. Kaza, Akseki'ye bağlı Kumluboğaz Mevkii'nde meydana geldi. Seydişehir'den Manavgat yönüne giden Ufuk Kurt yönetimindeki 35 AJ 1625 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi. Araç, hızla bariyerlere çarptıktan sonra karşı şeride geçti. Kazada araçtan fırlayan sürücü Kurt öldü. İhbar üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Yapılan inceleme ardından Ufuk Kurt'un cesedi morga kaldırıldı.

BAŞKASINA AİT EHLİYET ÇIKTI

Diğer yandan kaza sırasında başından ciddi şekilde darbe alan ve yüzü tanınmayacak hale gelen cesedin üzerinden Kübilay Özden'e ait ehliyet çıktı. Ölen kişinin de Özden olduğu sanıldı. Ancak gerçek daha sonra yapılan incelemeyle ortaya çıktı. Yakınlarına ulaşan ekipler kazada ölenin Ufuk Kurt olduğunu tespit etti. Kurt'un ehliyetine daha önce el konulduğu belirlendi.

Antalya Bariyere Çarpan Otomobilin Sürücüsü Öldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Bariyere Çarpan Otomobilin Sürücüsü Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement