Antalya Baro Yönetimi Ata'nın Huzurunda - Son Dakika
Güncel

Antalya Baro Yönetimi Ata'nın Huzurunda

Antalya Baro Yönetimi Ata\'nın Huzurunda

Baro yönetimi Ata'nın huzurundaTürkiye'nin dördüncü büyük barosu sıfatını taşıyan Antalya Barosu'nun yeni yönetimi, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk anıtına çelenk sunup görevlerine başladı.

13.10.2016 06:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Baro yönetimi Ata'nın huzurunda

Türkiye'nin dördüncü büyük barosu sıfatını taşıyan Antalya Barosu'nun yeni yönetimi, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk anıtına çelenk sunup görevlerine başladı.

Antalya Barosu'nun geçen pazar günkü seçiminde yönetim kurulu, disiplin kurulu, denetleme kurulu üyelikleri ile Türkiye Barolar Birliği delegeliğine seçilen isimler Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk anıtına çelenk sunmak için bir araya geldi. Törene katılanlar arasında Antalya Barosu'na iki dönem başkanlık ettikten sonra aday olmayıp Türkiye Barolar Birliği delegeliğine seçilen Alper Tunga Bacanlı da vardı. Cübbelerini giyip başta Atatürk olmak üzere şehitler ve meslek büyükleri adına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunan avukatlar, ardından hep birlikte İstiklal Marşı'nı okudu. Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan, geçen hafta sonu yapılan genel kurulla ilgili şöyle dedi:

"Antalya Barosu'na yakışan bir seçim oldu. Katkı koyan tüm meslektaşlarıma çok teşekkür ediyoruz. Çok ciddi, ağır bir yükün altına girdiğimizin farkındayız. Bunun üstesinden gelebilecek bilgi birikimine ve donanıma sahibiz. Atatürk ilke ve devrimlerinden, Cumhuriyetin temel kazanımlarından ödün vermeden hukukun üstünlüğü, insan hakları, mesleğimizin onuru ve saygınlığı için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kararlılıkla mücadele edeceğiz. Bir kez daha seçilen meslektaşlarıma, üstatlarıma başarılar diliyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Baro Yönetimi Ata'nın Huzurunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement